Glostrup veteran - Avarta

30. jun. 2022, kl. 18.30
Glostrup veteran
1
:
5
Avarta
Avarta mod GFK32/1

I øjeblikket er vi virkelig ramt af mange skader og sommerpausen kommer på et kærkomment tidspunkt. Der var kun 7 tilmeldte til dagens kamp. Farver ofrede sig og meldte sig som 8. mand og gjorde comeback efter en lang skadespause. Vi indledte kampen godt og havde rimelig styr på spillet. Der var nogle store chancer, men ind ville bolden ikke. Den stod 0-0 ved halvleg. Vi vidste godt at det ville blive hårdt i anden halvleg med kun én udskifter og en trykkende varme. Der gik desværre ikke lang tid før Avarta kom på 1-0 og så begyndte trætheden at melde sig. De kom yderligere på 2-0 og 3-0 før vi fik en ekstra mand ind. Vi fik reduceret til 3-1 efter godt sammenspil, hvor Mosberg lavede en fin assist til Torning som satte den sikkert ind. Det gav kortvarigt luft, men betød også at den ekstra mand måtte ud igen. Alle spillere var trætte og vi blev presset længere og længere tilbage, hvilket endte med at Avarta øgede til 4-1 og 5-1, som blev kampens resultat.

Man of the Match (som vi desværre glemte at uddele) går til Mick som kæmpede sig igennem kampen med ikke mindre end 3 skader.

Farver tog tøjet og Mick havde drikkevarer med.

God sommer!

2610

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner