3
:
2
7 mands OB Støvring Fodbold - Farstrup Boldklub

Vejretmæssigt en lækker aften at spille bold. Vi fik en fin spillemæssig start, men kommer mod spil og chancer bagud 0-1. Det er også stillingen ved halvleg. Vi rokerer lidt rundt i halvlegen, og har fornemmelsen af at vi godt kan komme igennem. Farstrup har til vores uheld taget en sprældemand-keeper med, der får taget alt vi kommer til. Vi indkassere igen, mod spil og chancer, et mål kort inde i 2.halvleg, hvor Simon lidt uheldigt får givet Farstrup frit løb mod mål.

Vi får tilkæmpet os et straffespark kort efter begået mod Peter Lange, som Grønhøj sætter ind. Kort tid efter får vi et frispark udenfor feltet, som Grønhøj får trykket på kassen, så målmanden parerer den ud i fødderne på Hans, der skarpt sætter kuglen i nettet til 2-2. Med 5 minutter igen, tager Grønhøj midt for målfeltet en dribling venstre om midtstopperen, og sætter den ind med venstre, og så kæmper vi den hjem de sidste minutter.