45+: HOG Hinnerup - FAML, Århus

25. sep. 2023, kl. 18.00
FAML - Modstander
18:00 mandag 25. sep
2
:
0
45+: HOG Hinnerup - FAML, Århus

Måske er det imod selve FAMLs ånd, men vi må jo også følge med tiden. Så efter at have fået opgaven med at lave kampreferat for anden gang indenfor tre uger, valgte jeg at lave ChatGPT skrive det. Efter lidt input fra referanten kan I se det udmærkede, men måske lidt vaklende resultatet nedenstående (læg mærke til at Soroosh "håndterede" bolden :)):

Kampreferat:

I gårsdagens kamp mellem Hinnerup og FAML spillede vi oldboys fodbold på udebane i Hinnerup. Vores mål var at være kærlige, men ærlige i vores beskrivelse af kampen. I første halvleg leverede vi en stærk præstation, men Hinnerup havde også nogle chancer. Niels Henrik scorede til 1-0, da han opsnappede bolden fra deres målmand og scorede sikkert. Efterfølgende havde Hinnerup også sine muligheder, og de fik endda et straffespark, da Soroosh håndterede bolden. Heldigvis formåede Uffe på målet at presse Hinnerup-spilleren så meget, at skuddet gik forbi målet. Simon havde et par forsøg på hovedstød, men halvlegen endte med en 1-0 føring til FAML. I anden halvleg startede vi stærkt og lagde et stort pres på Hinnerup. Gode indhop fra Martin, Libaan og Bertil gav os meget boldbesiddelse. Selvom Hinnerup havde nogle løse chancer, var det meste af spillet på deres banehalvdel. Pludselig blev Kenneth væltet af en Hinnerup-spiller i feltet og vi fik tildelt et straffespark. Desværre måtte Kenneth forlade banen med en skade. Niels Henrik, som hidtil ikke havde haft den bedste skudpræcision, sikrede sig sikkert ved at score på straffesparket. Herefter kontrollerede vi kampen og kunne sikre os en sejr. Slutresultatet blev 2-0 til FAML, hvilket placerer os som nummer 4 i puljen.

8240

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner