Efter et større arbejde med at finde kørsel , kom vi alligevel afsted til kamp .

STOR TAK TIL  ELIAS FORÆLDRE , ZINEDIN, ART FAR , OG IKKE MINDST MIG SELV SOM KØRTE . Tak til Anette for vask af tøj .

uden jer var vi ikke kommet afsted .   grundet for lidt spillere i varnæs spiller vi  9 mod 9 .

Der var et par spillere der var kommet  sent i seng , selvom aftalen er  en anden når  vi spiller kamp .

Vi har mega svært ved at komme igennem ,  og mangler lidt vores Firkant spil , (pinkpong) ,

vi er heldige og få tilkendt et straffe , Mammen Zinedin  Scorer 1-0 ,,,  og i anden halvleg får Addeb sat  ind til  2-0  . men vi brænder ufatteligt mange chancer .  Varnæs  får slut 2 halvleg sendt en kanon kugle ind i vores net , uden muligt for Elias at tage denne .

Elias stod en mega god kamp ,,,selvom han ikke havde meget at lave ,,, men tog 3-4 svære skud  , og holdt os inde i kampen ,,,Flot Elias ..

Addeb trak 1 gult kort  for 3 forseelser , som han havde samlet sammen , ifølge dommer