Kampreferat fra kampen mod Svenstrup:

På en blæsende bane, med hård sidevind, indledte OB sæsonen mod Svenstrup.

Der var mange kendte ansigter, og enkelte nye, som skulle spilles ind.

Kampen startede meget rodet, og begge hold havde mange fejlafleveringer.

Allerede efter 5 minutter var den gal. Bamse fik en Svenstrup-spiller ned over sig efter et hjørnespark til Svenstrup, og hans ankel sagde stop, og han måtte udgå - stort tab for holdet.

Vi fik bedre styr på kampen, og kom længere frem på banen.

Efter ca. 15 minutter, fik vi tilkæmpet os et hjørnespark, som blev lagt hårdt ind i feltet. Til vejrs steg Torben, som flot pandede bolden i mål til 1-0, og så gik det ellers hurtigt.

Kort tid efter glippede Svenstrups offside-fælde, og Berg kom igennem på kanten. Werner havde sneget sig med på bagerste stolpe, og med et hårdt fladt indlæg, fandt Berg Werner, som stensikkert satte en Jon-Dahl inderside på, og bragte os foran 2-0.

Svenstrup var helt væk, og bare to minutter efter fik vi endnu et hjørne.

Bolden blev clearet ud på højre side, hvor Grillo opsnappede bolden, og slog den tilbage i feltet, hvor Amdi headede bolden på mål - målmanden stod i vejen, men returen røg direkte ud til Amdi igen, som satte den i kassen til 3-0... PAUSE

Efter pausen udspillde vi til tider Svenstrup. Vi havde 3 100% chancer, hvor først Grillo brændte en friløber, Blume brændte på åbent mål (efter en fantomredning fra Svenstrups målmand) og Geden brændte også en stor chance.

Svenstrup kom ikke frem til noget, udover et gult kort, men eftersom de var bagud 3-0, beholdte de blot 11 mand på banen.

Kampen endte 3-0, og vi fik skudt sæsonen godt i gang.

Kampens spiller blev Blume med 7 stemmer.