Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan opretter/tildeler jeg opgaver til en aktivitet?

Når ugens træning eller weekendens kamp finder sted, skal opgaverne fordeles. Her er Holdsport behjælpelig med at definere, tildele og udvælge disse opgaver til specifikke medlemmer/trænere, så i kan få fordelt trøjevask, kagemedbringning mm.

På Holdsport findes der to forskellige opgavefunktioner:

  • Opgave med udvælgelse: Når træner definerer opgave, og træner udvælger medlemmer til opgaven
  • Frivillig opgave: Når træneren definerer opgave, og medlemmer selv melder sig på frivillig opgave

Fælles for begge opgavetyper gælder det, at de altid skal tilknyttes én specifik aktivitet på Holdsport. Medlemmer, trænere, assistenttrænere og holdledere SKAL være tilmeldt aktiviteten, før man kan få lov til at melde sig/blive udvalgt til en frivillig opgave vedrørende aktiviteten. Derfor kan træneren også først oprette en opgave med udvælgelse, så snart minimum én person er tilmeldt aktiviteten.

Vi gennemgår her begge opgavetyper via appen.

Opret ny aktivitet med frivillig opgave

Hvis man opretter en ny aktivitet og vil tilføje en opgave med det samme, man opretter aktiviteten, er det kun muligt at oprette en frivillig opgave med ubegrænset antal tilmeldinger, da der endnu ikke er nogle tilmeldte medlemmer/trænere at vælge blandt.

For at oprette den frivillige opgave skal du trykke på "Avanceret" -> slå "Har frivillige opgaver" til -> trykke på "Gem" nederst på appen. 


Tilføj opgave og udvælg til eksisterende aktivitet

Når en aktivitet allerede er oprettet i kalenderen på Holdsport, tilføjer du frivillige opgaver og udvælger medlemmer til den ved at klikke ind på aktiviteten. Vælg herefter funktionen "Mere". 

Du skal nu trykke på "Opgaver".

Vælg "Opret opgave og udvælg".

Næste step giver dig mulighed for at definere opgaven og udvælge medlemmerne til opgaven. Kun medlemmer som deltager i aktiviteten, kan udvælges.

Vælg medlemmer til opgaven ved at klikke på "+"-ikonet ud for "Deltagere". Husk at klikke til højre for "Vælg opgave" for at bestemme opgaven, der skal tilføjes til aktiviteten. 

På forhånd er der defineret nogle ofte benyttede skabeloner til opgaver, som du kan vælge. Du kan dog også definere din/jeres helt egne specifikke opgave/opgaver på holdet.

Når opgaven er valgt, tryk da på "Gem".

Nu er opgaven tilføjet aktiviteten. Såfremt et medlem/flere medlemmer er udvalgt til opgaven, vises det/de inde under selve aktiviteten.

Eksempel: 2 af de medlemmer, som deltager i aktiviteten, har fået opgaven "Vaske tøj" på sig. Træneren har valgt de to medlemmer

Tilføj frivillig opgave til eksisterende aktivitet

Hvis du ikke har behov for at udvælge medlemmer til opgaven, men blot definere opgaven, så medlemmer selv kan melde sig på, skal du som før vist klikke dig ind på aktiviteten og vælge "Mere" efterfulgt af "Opgaver".

Her skal du dog i stedet klikke på "Opret frivillig opgave".

Bestem her, hvilken opgave der er tale om, og hvor mange medlemmer der skal kunne vælge opgaven. Nu er det nemlig ikke op til dig som træner at bestemme, hvem af de tilmeldte medlemmer/trænere til aktiviteten, der skal udvælges. Det vælger de selv.

Nu vises opgaven på aktiviteten, som tilmeldte medlemmer får nu mulighed for at melde sig på opgaven via ikonet "Med dig frivilligt", indtil maks. antal deltagere er nået. Herefter kan man ikke melde sig på opgaven.

Eksempel: Træneren har oprettet opgaven "Medbringe bold", som maksimalt 3 personer (medlemmer/trænere) kan melde sig på, så snart de står som tilmeldt aktiviteten.

Rediger/slet opgave

Man ændrer/sletter en opgave på en aktivitet ved at trykke "Mere" inde på selve aktiviteten efterfulgt af "Opgaver". Herefter klikker du på "Rediger eksisterende opgaver"

Rediger opgavens navn eller udvalgte ved at klikke på ikonet med blyanten. Opgaven kan slettes helt fra aktiviteten ved klik på det røde skraldespandsikon.

Var denne artikel brugbar?
2 af 2 synes dette var brugbart
Gør som 1111000 andre og opret dig hos Holdsport