Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan redigerer jeg i et medlems profil?

Som træner og admin kan du redigere i medlemsprofiler, som alle kan ses i medlemslisten, da Holdsport fungerer som et komplet medlemssystem. Det kan gøres både via PC, som vist i videoen ovenfor, og på app, som vi gennemgår herunder.

Først skal du fremkalde menuen. Det gør du ved at trykke på de tre streger øverst i venstre hjørne ved siden af Holdsport-logoet. Herefter trykket du på menupunktet "Medlemmer".


   

Herefter klikker du på "Rediger/slet medlemmer", hvorefter et pop-up vindue med medlemmerne åbner.

  1. Vælg det pågældende medlem.


Du kan nu tilføje/ændre stamdata, kontaktoplysninger, profilbillede, osv. Du kan ændre de vigtigste oplysninger her og har også en mulighed for at ændre alle oplysninger på knappen "Avanceret".

I tilfælde af, at et medlem har to adresser pga. eksempelvis skilte forældre, kan en ekstra adresse og e-mail tilføjes ved at klikke på "tilføj ekstraadresse". Således vil begge forældre modtage informationer via e-mail/sms.

Klikker man efterfølgende ind på medlemsprofilen, vil begge adresser nu figurere under det enkelte medlems profil.

Du kan også redigere medlemsstatus og position som vist på ovenstående billede. Det er tilpasset de enkelte sportsgrene og kan være eksempelvis "højre back".

En holdleder har grundlæggende de samme rettigheder som en træner - f.eks. oprettelse af aktivitet i kalenderen, ændring af taktik osv. - men holdlederen kan ikke tilgå "Klubsiden" eller oprette andre trænere.

Som træner skal du passe på med at nedgradere dig selv fra træner til holdleder, fordi du efterfølgende ikke har mulighed for at gøre dig selv til træner igen. Hvis du er den eneste træner på holdet, kan du ikke nedgradere dig selv, da der altid skal være en "Træner" til rådighed.

Var denne artikel brugbar?
1 af 3 synes dette var brugbart
Gør som 1111000 andre og opret dig hos Holdsport