Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan ændrer jeg et medlems profilbillede?

Er du ude for en situation hvor du skal ændre en af dine medlemmers profilbillede på dit hold? Det kan være i som klub har fået taget professionelle billeder, eller et enkelt medlem har et billede, i ikke finder passende i jeres klub.

Her kommer der en lille guide til, hvordan du går ind og ændrer det enkelte medlems profilbillede, når du benytter Holdsport-appen.

Log på Holdsport og fremkald menuen øverst i venstre hjørne. Herefter trykker du ind under fanen "Medlemmer".

     

Du kommer nu til en oversigt over medlemmerne på holdet. Du skal klikke på trænerfunktionen "Rediger" nederst på siden.

Du kommer nu til en liste med alle medlemmer på holdet. Ud for alle medlemmer ser du 2 logoer. Du vælger det blå redigeringstegn som vist på billedet.

Du kommer nu ind på medlemmets profil. Øverst ser du det billede, som medlemmet har valgt. Hvis ikke medlemmet har valgt noget, vil det se ud som på billede forneden. For at ændre klikker du på det lille blå ikon nederst til højre på billederammen.

  1. Du får nu muligheden for enten at tage et billede eller vælge et billede fra din telefons galleri. Når du har valgt et billede, vil det se ud som dette billede. Du skal nu gemme handlingen ved at trykke på fluebenet øverst i højre hjørne, og medlemmet vil nu have nyt profilbillede.           
Var denne artikel brugbar?
2 af 3 synes dette var brugbart
Gør som 1111000 andre og opret dig hos Holdsport