Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan sletter jeg et hold?

Hvem kan slette hold?

Både trænere og assistenter kan slette sit/sine hold (medmindre I fra klubbens side vælger at blokere for denne mulighed under Klubindstillinger).

Som klubadministrator kan du slette alle hold i klubben.

Computer

Gå til Hold i klubben og Slet hold

  1. Tryk på  øverst til venstre
  2. Tryk på  HOLD 
  3. Tryk på Mere til højre på skærmen og klik dernæst Flyt/slet hold

Du får nu 3 valgmuligheder:

  • Flyt hold ud af klubben: Holdet slettes ikke fra Holdsport, men vil ikke længere være at finde i jeres klub. Træneren kan stadig oprette aktiviteter/kommunikere med holdet som normalt, men klubadministratoren har ikke længere adgang til det
  • Slet: Holdet slettes helt fra Holdsport, og alle på holdet modtager e-mail om sletningen
  • Slet!: Holdet slettes helt fra Holdsport, og ingen på holdet modtager e-mail om sletningen

    Bemærk: Fælles for både Slet og Slet! er, at medlemmerne/trænerne IKKE slettes fra Holdsport (de bevarer sin brugerprofil, som dog ikke er på noget hold i nogen klub).


Brugere, som er tilknyttet flere hold, bibeholder sin profil på de/den tilbageværende hold/klubber, de måtte være en del af på Holdsport.



Var denne artikel brugbar?
2 af 3 synes dette var brugbart
Gør som 1135000 andre og opret dig hos Holdsport