Lav en hjemmeside til din forening

Lav en hjemmeside

På Holdsport nøjes vi ikke med at give jer et komplet klubunivers til at håndtere alle hold og afdelinger i jeres klub eller forening. 

Nej, det skal naturligvis også være muligt at lave en hjemmeside til jeres forening, der holder sig selv i live! 

Lav din egen hjemmeside - Med automatiske sideopdateringer

Det smarte ved en hjemmeside via Holdsport er, at alt det jeres holdtrænere og klubadministratorer foretager sig i Holdsport-systemet - lige fra at tilføje nye aktiviteter i kalenderen, opdatere holdlister, tilføje nye kontaktoplysninger på trænere eller skrive klub/holdnyheder til jeres medlemmer - automatisk bliver opdateret, så det fremgår på jeres hjemmeside med det samme (Naturligvis kun det, som er valgt til det). 

I sparer dermed tid og ressourcer ved, at slippe for at lave alt det dobbeltarbejde, som vi ved, I hader.

Hjemmesiden indeholder separate holdsider med egne holdkalendere, så medlemmerne kan nøjes med at holde sig opdateret på de aktiviteter, der hører til hans/hendes hold. I kan også tilføje tilmeldingsformularer, så udefrakommende brugere kan skrive sig op, hvis de gerne vil være en del af jeres hold og klub. 

En indbydende og præsentabel hjemmeside kan nemlig være en stor faktor i at appellere til nye medlemmer, der af den ene eller anden årsag ender på jeres side. Derfor vil vi selvfølgelig opfordre til, at i også tilføjer tekster og menuer til forsiden såsom klubbens vedtægter, love, historie, regelsæt og meget mere.

Hjemmesiden giver mulighed for:
- Aktivitetskalender
- Nyhedsblog
- Tilmeldingsformular
- Kontaktoversigt
- Widget integrationer

og meget meget mere.

Personliggør jeres klubside

Hjemmesidemodulet er udviklet for at tilgodese jer som klub. Derfor skal i selvfølgelig kunne tilføje logoer og billeder efter behov, ligesom at designet kan ændres til lige præcis jeres klubfarver, så I kan identificere jer med sitet. Klubbens Facebook-feed kan integreres med hjemmesiden, og i kan tilføje YouTube-videoer, som kan afspilles direkte herpå. Enhver kan sætte det op -  en hjemmeside via Holdsport kræver nemlig ingen særlige IT-kompetencer. 

Hjemmesiden kan tilkobles det gratis værktøj Google Analytics direkte inde fra klubstyringsdelen i Holdsport. Herefter vil i kunne spore adfærden blandt jeres brugere på sitet - hvilke sider er populære, hvor længe bliver brugerne her, hvilke sider virker og meget mere. Google Analytics kan vise sig at være et meget værdifuldt værktøj, hvis man tager sig tid til at analysere sin data.

Som forening har I desuden mulighed for at tjene penge til klubben ved at tilkøbe en bannerfri hjemmeside og sælge denne bannerplads til sponsorer. Det giver jer samtidig chancen for at reklamere for egen vinding ifbm. klubannoncer for sæsonstart, sociale arrangementer og meget mere. I aktiverer bannerfri hjemmeside ved at klikke på "Aktivér bannere på hjemmeside" under "Kluboversigt" på Holdsport. Prisen er 100 kr. pr. måned ex. moms

Klubsiden aktiveres ved at oprette en profil og herefter en klub på Holdsport. Når det er på plads, er du klar til at klikke på menupunktet "Web", når man befinder sig inde på klubben i den sorte menu.

Opret profil - klik her


Med Premium hjemmesidelayout er design og funktionalitet i højsædet

Her er der kræset for designet, hvilket blandt andet udmønter sig i et responsivt layout, der selv tilpasser billedstørrelsen efter både PC, smartphone og tablet. Det nye system er interaktivt og opdateres i realtid, hvilket gør det muligt for dig at se slutproduktet, mens hjemmesiden formes. 

Er I på udkig efter hjemmesiden med mest funktionalitet, er vores Premium-model uden tvivl noget for jer. Det er nemlig ikke kun designet, der har fået et løft. 

Premium betyder blandt andet forbedrede holdtilmeldingsformularer, hvor nye medlemmer helt selv enten opretter sig på ny eller logger ind med en eksisterende Holdsport-profil, så i undgår dobbeltprofiler. 

Al fremtidig funktionalitet til hjemmesiden vil blive implementeret i Premium-layoutet, som har en pris af 149 kr. pr. måned ex. moms. 

Premium aktiveres under "Web" -> "Layout". For spørgsmål kontakt os på telefon 53 70 20 22. (er I ikke oprettet som klub endnu, så begynd med at oprette en profil og en klub)

Du kan se eksempel på Premium-hjemmesiden her.


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner