Velkommen til ØBTUs Pointstævnefinale

HGI Bordtennis
14. mar. 2019

Østdanmarks Bordtennis Union har nu kigget alle sæsonens 6 Pointstævnerunder igennem og inddelt vore, og de øvrige østdanske kredses, spillere i de rækker der kan deltages i under Finalestævnet i Valbyhallen den 30. - 31. marts, og har åbnet op for tilmelding.Så er vi klar til årets højdepunkt for vore Pointstævnespillere som nu har chancen for at få prøvet kampformen af mod spillerne fra alle østdanmarks øvrige kredse. 

Vi håber meget at I har lyst til at tage udfordringen op og tilmelde jer, da vi ønsker at ALLE vore spillere som har deltaget i et eller flere Pointstævner i løbet af sæsonen, logger ind på Bordtennisportalen og tilmelder sig selv for at deltage i finalestævnet (bed evt din træner om hjælp).


TILMELDING BEDES FORETAGET HURTIGST MULIGT - TAK

Om RÆKKEOPDELING  skriver ØBTU:


"ØBTU har inddelt alle spillerne i fem drengerækker og to pigerækker på baggrund af placeringerne i sæsonens pointstævner.

Ved opdelingen er der taget hensyn til, at nogle spillere først er indtrådt senere i turneringen, idet der er kigget på spillernes gennemsnitlige placering.

Kun spillere, der har deltaget i mindst en af sæsonens pointstævnerunder, kan deltage ved finalestævnet. En spiller kan kun deltage i én række. Pigespillere kan dog deltage i både en pige- og i en drengerække."

Dette betyder i praksis:

Pigespillere: 

For HGI Hillerød Bordtennisklubs pigespillere Sara, Mathilde, Simone, Elena gælder at I både kan deltage lørdag og søndag, da I både kan deltage i én pige- og i én drengerække.

Elena er en af vore pigespillere som både vil kunne deltage i en pige- og en drengerække i ØBTU's FinalestævneDrengespillere:
Drengespillere spiller alt efter række enten lørdag eller søndag.

Magnus Lophaven blev ved 6. og sidste runde i Kreds 1 endnu engang vinder af Pulje 1, og kan derved tilmelde sig Drenge A i finalestævnetFinalen kræver som nævnt tilmelding og betaling via Bordtennisportalen.

Se Invitation og Program til Pointstævnefinalen, hvor du i Programmet også finder en vejledning til tilmeldingen. 

Alle links er også tilgængelige på klubbens Pointstævneside HER


På glædeligt gensyn til en hyggelig weekend i Valbyhallen.

Bastian, Helle og Louis.

P.S. Se eller gense billeder og resultater fra 6. og sidste ordinære runde HER.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner