Velbesøgt bordtennislejr i vinterferien

HGI Bordtennis
18. feb. 2023Mange af Hillerød GI Bordtennisklubs spillere brugte, sammen med spillere fra flere andre Nordsjællandske klubber, vinterferien på at forbedre deres bordtennisskills. 
 
Dagslejren blev afholdt i dagene 14. – 16. februar i klubbens egen hal i Royal Stage, hvor de mange interesserede 60+ spillere havde fået deres helt egne træningspas, mens de ‘yngre’ holdt pause mellem deres 2 daglige træningspas. 


Det blev til tre dage med en masse bordtennis, aktiviteter og socialt samvær for såvel begyndere, øvede, elite, senior og 60+ spillere, og træner Rasmus Sørensen fik taget lidt billeder, og skriver efterfølgende: 
 
"Ola Lindberg, Peter Svenningsen, Daniel Simonsen og jeg, havde fornøjelsen af, at afholde en bordtenniscamp her i vinterferien.
Fordelt over de 3 dage deltog cirka 40 forskellige spillere i alle aldre og niveauer.

Udover at spille bordtennis, fik vi også spillet indendørs fodbold i Frederiksborgcenterets helt egne Royal Stage, hvor den kommende årlige 3 dages Hillerød Pinse Cup vil bliver afviklet igen i dagene 27. - 29. maj".En stor tak til Rasmus for dette, og naturligvis til trænere og ikke mindst de mange deltagere, som brugte vinterferien på at blive skarpe til den sidste del af bordtennissæsonen. 
 
Rasmus nævner Hillerød Pinse Cup som du kan læse meget mere om HER. 
Du kan allerede nu se om der er rækker der er perfekte for dig, se TILMELDINGSLINK Hillerød Pinse Cup.


I den kommende tid er der stadig masser af STÆVNEMULIGHEDER, som du som altid vil kunne få overblikket over på Hillerød GI Bordtennisklubs Stævneside HER. 
 
 
 
AF: Rasmus Sørensen / Louis de Voss. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner