Ungdomsspiller - kom, hyg og hep på søndag!

HGI Bordtennis
17. nov. 2019

Så er der kun én uge til at alle Hillerøds ungdomsspillere og forældre inviteres på hygge, kage og saft inden klubbens bedste hold i den danske Bordtennisliga på søndag den 24. november kl. 11.00 møder holdet fra B75, som pt. ligger nr. 2 i ligaen.

KOM KL 10.30, HYG SAMMEN MED DINE KLUBKAMMERATER, OG LAD OS SÅ SE DENNE SPÆNDENDE KAMP SAMMEN - VI ER IKKE I TVIVL OM AT DU VIL OPLEVE SUPER LÆRERIG BORDTENNIS AF VORE BEDSTE SPILLERE, OG SAMTIDIG VIL DU KUNNE HEPPE, OG HYGGE.

HGI Hillerød Bordtennisklubs Ungdomsudvalg, og naturligvis resten af klubben, synes det kunne være super hyggeligt hvis du, og gerne dine forældre, har lyst til at komme forbi hallen på søndag formiddag. 
Vores bedste spillere i Herre Bordtennisligaen vil samtidig sætte stor pris på din opbakning mens de vil gøre alt for, at nærme sig B75 holdet i den samlede stilling.

Der bliver serveret kage og saftevand til dem som dukker op fra kl. 10.30, og frem til kampen starter kl. 11, og der vil naturligvis også være formiddagskaffe klar på kanden. 

Vi håber, at du har lyst til at komme, heppe på vores hold, og samtidig få et par hyggelige timer med andre af klubbens ungdomsspillere, og hvem som ellers dukker op for at heppe og hygge.

STILLINGEN I BORDTENNISLIGAEN INDEN SØNDAGENS KAMPTilmelding er ikke nødvendig, du dukker bare op.  

På glædeligt gensyn i hallen! 

Ungdomsudvalget 

Se mere om klubbens hold i Bordtennisligaen HER.


AF: Louis de Voss.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner