UGE 8-2024 - WINTERBERG

Roskilde Skiklub Hedeland
31. okt. 2023

Stadig ledige pladser og tilmeldingsfristen er forlænget til 5.februar 2024.

Så er det blevet tid for tilmelding til årets børnetur i uge 8-2024 for børn, forældre og bedsteforældre. .

18. - 23. februar 2024

Winterberg ligger i Sauerland – 670 km fra Roskilde – vi kører dertil i bus, men holder pauser undervejs, så alle kan komme ud at røre sig. 

Skiliftkarussell Winterberg ligger i et område med 26 lifter og i alt 27 km pister, og vi bor kun 100 m fra Poppenbergliftene dvs. Ski In /Ski Out. Området er velegnet for børn ikke mindst begyndere, men da alle bjerge er under 1.000 m, har vi ingen snegaranti. De 7 år turen har kørt, har vi heldigvis kunnet stå på ski alle dage – dog ikke på alle pister alle år. Læs mere om området: https:/www.skiliftkarussell.de/ski/

Vi bor på Schullandheim Winterberg, som er et ældre vandrerhjem med masser af plads til både børn og voksne. Vi har en stor spisesal, lille gymnastiksal, flere mindre opholdsrum, kælder med bordtennisborde og bordfodbold, tørrerum og baderum. Der er toiletter på gangen, men bad i kælderen. Der udleveres sengetøj, men man skal selv medbringe håndklæder

Læs mere her:  http://www.gruppenhaus.de/schu....

Turen er med helpension, med varm mad til frokost, og vi hjælpes ad med at rydde borde og tørre opvasken. 

Vi tilstræber at få danske skilærere med, som giver gratis skiundervisning for alle børn fra 5 - 15 år – se mere i beskrivelsen efter login. 

Ifølge skiklubbens retningslinjer tilbydes børn under 5 år ikke skiundervisning, men der kan muligvis aftales skitilvænning individuelt med skilærerne. 

Liftkortet gælder i dagtimerne, men der er mulighed for aftenskiløb én af dagene for egen regning.


Mange skihilsener

Team Winterberg

Hanne, Jens, Lillian og Lars

Se lidt flere detaljer under Ture - Roskilde Skiklub Hedeland.

For medlemmer (efter Login på Holdsport) findes yderligere detaljer og tilmelding i kalenderen eller på Opslagstavlen om turer.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner