UGE 4-2024 - ISCHGL/GALTÜR

Roskilde Skiklub Hedeland
17. sep. 2023

20. jan. 2024 - 28. jan. 2024

Endnu en gang skal vi en tur til Ischgl, som er et af de mest eksklusive skisportssteder i Østrig. Skiområdet ligger i 1.380 - 2.870 meters højde, med 90% af pisterne beliggende over 2000 meter. Det gør naturligvis skiområdet særdeles snesikkert. Og med i alt 238 km pister, er der god plads til at boltre sig. Er du til afterski, så er der god mulighed for det på Kitzloch.

Vi skal bo i den nærliggende by, Galtür, som har sit eget alpine skiområde. Det er et godt og let tilgængeligt skiområde med ca. 43 km piste. Området er perfekt til ”opvarmning” den dag vi ankommer og til de sidste ture på pisterne på afrejsedagen.

Vi skal som tidligere bo på Hotel Alpenrose i Galtür, hvorfra det er nemt at komme til skiområderne i både Ischgl, 15 min., og Galtür, 5 min. Kappl, som også er et pænt stort skiområde og See kan relativt nemt nås med bus fra hotellet. Stoppestedet for skibusserne er lige uden for hotellet.

Det liftkort, der er inkluderet i turen, kan bruges på de 4 skisportssteder og gælder i de 7 dage vi er i området.

På turen er det muligt at få 7 dage på ski, fra søndag til og med den kommende lørdag, hvor vi tager af sted fra hotellet mod Danmark efter dagens skiløb.

Husk også at melde jer til skiskole, som er inkluderet i rejsen, og er et tilbud til alle deltagere. 

Mange skihilsner Gitte og Klaus

Se lidt flere detaljer under Ture - Roskilde Skiklub Hedeland.

For medlemmer findes yderligere detaljer og tilmelding i kalenderen efter Login på Holdsport. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner