U13.2 pulje i Odense

Odense Ishockey Klub
2. sep. 2022

- af Anders Holst

Weekenden den 03. – 04.09. mødes 12 klubber i Odense i U13. Der skal afvikles 36 kampe, så der bliver gang i den i begge haller. Alle møder ikke alle, men der bliver mulighed for at spille mod klubber fra øst og vest. Holdene er opdelt i 2 puljer

 

De 2 puljer er opdelt som Række A1 spilles i hal 1: Vojens - Esbjerg - Hvidovre - Rødovre - Gladsaxe - Amager

Række B1 spilles i hal 2: Odense – Gentofte – KSF – Falcons – Rungsted - Aalborg

Alle kampe spilles som 2 x 20 min løbende tid med 2 min pause imellem. Sidste 2 min af kampen spilles med stop, hvis stillingen er uafgjort, eller der kun er 1 måls forskel. Ved uafgjort, 3 straffeslag til hver, derefter 1.

 

Efter puljespillet er færdigt søndag, krydser vi puljerne og spiller 6 mod 6, 5 mod 5 osv.

 

Alle kampe oprettes til afvikling i live clienten. HUSK derfor at få alle spillere knyttet til turneringen, når Jørgen har fået den oprettet. Lørdag morgen i god tid inden første kamp, afleveres komplet holdopstilling med trøjenumre, på stævnekontoret. Jeg vil her sætte alle spillere på kampene, så de ikke skal sidde med det i boksen, før hver kamp.

 

Stævneansvarlig er Jesper Garbøl, som sidder på OIK-kontoret

 

 

Der vil selvfølgelig være åbent i OIK’s klubrum hele weekenden. Her kan spillere, leder og forældre slappe af samt proviantere.

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner