Player_slider

Klubnyheder

Tusind tak, Sanne
Odense Ishockey Klub - 13. jun. 2021


Sanne stopper i klubrumsgruppen efter at hun i et årti stort set har været synonym med klubrummet.

Alle der har været gennem ishockey de sidste mange år kender Sanne for det var hende man mødte i klubrummet. Tak for indsatsen – både når det var med smil og når det var med løftet pegefinger hvis grænserne blev overskredet. Du er en dygtig organisator og de evner håber vi kommer endnu mere til udfoldelse som holdleder på vores U20 hold. Energien mangler i hvert fald ikke for du arbejder allerede – sammen med Toms – på planlægningen af den kommende sæson. Og jeg kan love, at det betyder et løft for U20 holdet og en stor hjælp til trænerne.


Nu skal klubrummet finde sine ben inden starten på den kommende sæson. Allerede i foråret besluttede bestyrelsen at klubrummet skulle ha’ et løft og vi søgte derfor DIF fondsmidler. Vi har fået 30.000 kr. til at give lokalet et løft med maling, møbler, fjernsyn, gasgrill mv. Idrætsparken betaler for de faste installationer og vi bruger fondsmidlerne til det løse.


Klubrumsgruppen skal fordele opgaverne mellem sig og forberede den kommende sæson. Vi må vente og se hvad de kan magte, men der skal nok blive meldt ud når de er klar. Der er altid brug for en hånd i klubrummet, så har du lyst til at hjælpe til, kan du melde dig ved disken. Du skal nok blive lært op af de ”gamle” i gruppen.


Mads Lund

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub