Efterårsferie på AB

Akademisk Boldklub
16. okt. 2023

Det er blevet uge 42, som betyder efterårsferie for mange.

Solen står højt over Bagsværd, og her følger en række nedslagspunkter til den normale dagligdag på anlægget.

- AB Sportscafé holder lukket hele ugen. Anne-Mette, Jesper og Tomas holder velfortjent ferie oven på en god og hektisk åbning i september. De er tilbage med fornyet energi mandag d. 23. oktober. Husk at følge dem på Facebook og Instagram for ugens ret, særlige arrangementer mv.

- Vores græsbaner er lukket ned for vinteren. Alle vores græsbaner (pånær bane 6 og 7) er lukket ned for vinteren, da vejret har gjort dem så bløde, at de ville ligne en bane til traktortræk hvis der fortsat blev spillet på dem. Vi er klar med vinterbaneplanen inden længe.

Bane 6 og 7 skal bruges til kampe og 2. divisionsholdet, og må kun benyttes, hvis man har fået banen tildelt.

- Selvom græsbanerne er lukkede, skal der naturligvis stadig dyrkes en masse sport på anlægget. Vores kunststofbaner kommer til at være fuldt bookede de næste måneder og der kommer også til at være masser af tennis, cricket og håndboldfinter i hallen. Som noget nyt kan du nu se hvilken afdeling, der har råderet over de forskellige baner i forskellige tidsrum i hallen. Der hænger plakater i foyeren og ved vagten. Orienter dig der og respektér hvis andre har ret til banerne.

- Vores akademihold i fodbold U13-U15 er til Elite Cup i Esbjerg, og har været det siden i fredags. Vores U15-2 hold har valgt en mere eksotisk destination, da de hele ugen deltager i den traditionsrige Limone Cup i Italien. Vi håber, at alle næsten 100 spillere, trænere og forældre kommer hjem med gode oplevelser på og uden for banen.

- Fra torsdag eftermiddag til mandag eftermiddag (19/10-23/10) er hele hallen lejet ud til et privat arrangement. Den normale baneplan er derfor ikke gældende. Byd vores gæster velkommen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner