Trænerpåsætning U17 og U19 drenge

FIF Håndbold
29. mar. 2024

Nu gælder det U17 og U19 drenge trænerne

På U17, årgang 2007 og 2008, har vi lavet aftale med 2 trænere der har brugt utallige timer i Frederiksberg Hallerne, både som spillere og trænere. De er begge velkendte.

Maybrit Nielsen har trænet utallige årgange i FIF Håndbold og FIF/Ydun. Maybrit har tidligere trænet drenge, bl.a. den meget succesfulde årgang 2003, hvor der er flere spillere på FIF Håndbold 1. Division Herrer hold lige nu, fra den årgang.


Tobias Nielsen har spillet sine ungdomsår i FIF. Han spiller selv professionel håndbold i Ligaen for TMS Ringsted, hvor han har stor succes som en af de mest scorende spillere. Tobias har i denne sæson været træner for U15 pigerne i FIF


Carl Baun nuværende spiller på FIF 1. Division, træner for u15 drenge denne sæson og en af de supertalenter fra årgang 2003 som Maybrit har trænet

På U19 drenge, årgang 2005 og 2006, Har vi lavet aftale med to velkendte trænere i FIF Håndbold.

Philip Flensborg, der helt klart besidder et stort trænerpotentiale, har denne sæson stået i spidsen for vores U17 drenge. Nu skal han stå i spidsen for at udvilkle vores U19 drenge, så de bliver klar til at tage skridtet op til seniorhåndbold.

Allan Hrenczuk har denne sæson været på U19  og det skal han fortsætte med. Allan vil også have en stor rolle som bindeled op til herresenior 2. division. Han har selv prøvet turen på egen krop, efter en professionel karriere i både ind- og udland.


#SuperFIF #FIFHåndbold #🤍💙

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner