TRÆNERE GOG HÅNDBOLD BØRNEAFDELING 2024-25

GOG Håndbold
27. apr. 2024

Sæsonen er ved at være slut for de fleste, og snart tager vi hul på træningen frem mod den nye sæson. Det sker i uge 20, hvor alle overgår til nye årgange. Det betyder også, at der vil være nye ansigter på trænerpositionerne rundt omkring.

Men først og fremmest vil vi fra klubbens side gerne sige kæmpestort tak til alle, der har ydet en indsats i løbet af denne sæson – hvad enten det er som træner eller holdleder, så er de mange frivillige timer uvurderlige for vores klub og vores unge spillere. Så uanset om man fortsætter, eller ikke skal træne hold i GOG næste sæson, så skal I alle have tusinde tak for indsatsen i sæsonen 2023-24

Mini-mini (U5-8)

De første bolde skal kastes, og de første indtryk af foreningslivet bliver for mange formet i mini-mini afdelingen – og den kommer til den kommende sæson til at være i kyndige hænder hos Thomas ”Tændstik” Brandt, Mark Strandgaard og Thomas Ørneborg, som alle har en lang GOG-historik med i baglommen, og som i forvejen er kendte ansigter i mini-mini afdelingen. På den måde sikrer vi os, at både spillere og forældre bliver godt klædt på i forhold til, hvad det vil sige at være en del af GOG Håndbold. De erfarne herrer bliver flankeret af en håndfuld af klubbens unge spillere, som præcis som nu vil fungere som hjælpetrænere.
Mini-mini består af: U5 + U6, U7 og U8, hvor de tre sidstnævnte spiller kampe i stævneformat i hver deres årgang.
Kontakt Signe Juul for mere info: 30 20 67 84

U9 drenge + piger

GOG-spillere født i 2015 har i denne sæson trænet sammen i en stor gruppe, men til den kommende sæson skal der spilles U9, hvilket betyder, at der oprettes en drenge- og en pigegruppe.
Det betyder også, at U9 drengene til den kommende sæson er så heldige at få lov til at fortsætte med Jens Brandt, som får hjælp af Thomas Ørneborg på trænerfronten – sidstnævnte bliver derved bindeled mellem U8 og U9 gruppen. Desuden får de hjælp af Lukas Dyhr, som kobles på som hjælpetræner.
Pigegruppen fortsætter ligeledes med velkendte ansigter. Her vil Jens Brandt også være træner, ligesom Trine Nielsen fortsætter med gruppen, mens både Karoline Aaby og Alina Nielsen fortsat er tilknyttet pigerne som hjælpetrænere.
U9 drenge forventes at have 2-3 hold.
U9 piger forventes at have 1-2 hold.
Kontakt Jens Brandt for mere info: 30 43 63 51

U11 drenge

Kenneth Dahl og Line Holmskov bliver de to primære ansigter, som U11 drengegruppen får glæde af. Kenneth Dahl har haft U11 i denne sæson, og Line Holmskov følger en stor gruppe U9’ere fra denne sæson op i fællesskabet. Der arbejdes desuden på at finde et par ekstra hjælpere til gruppen.
U11 drenge forventer at blive 2-3 hold.
Kontakt Kenneth Dahl for mere info: 40 19 17 52

U11 Piger

Bolette Dreyer forbliver i U11 gruppen og får hjælp af Søren Kuhr og Michael Dahlmann i arbejdet omkring U11 piger, hvor størsteparten vil være 2. års U11, og et par stykker rykker op fra U9, hvilket gør, at gruppen i den kommende sæson umiddelbart vil bestå af 2 hold.
Kontakt Bolette Dreyer for mere info: 28 30 19 98

U13 drenge

Velkendte ansigter præger også U13 drengene, idet Victor Landtved fortsætter med denne flok drenge. Han får hjælp af Andreas Frandsen, Michael Jacoby, Michael Duelund, Dorte Skyttegaard Krebs og Jonas Thorsen, som alle har tilknytning til den nuværende U13 trup eller de U11’ere, der rykker op som U13 til kommende sæson.
Kontakt Victor Landtved for mere info: 24 41 82 38

U13 Piger

Præcis som med drengene vil de kommende års U13 piger også bliver mødt af velkendte ansigter fra de to grupper, der skal smeltes sammen. Sofia Dyhr og Sille Møller vil stå i spidsen for gruppen og får kyndig og erfaren hjælp af Jannie Aaby, Dennis Larsen-Jensen, Jens Hald og Betina Kristensen, når de skal samle de nuværende U13’ere og den store flok, der rykker op.
Gruppen forventes at bestå af 3 hold.
Kontakt Jannie Aaby for mere info: 24 42 60 41

U15 drenge

Den ”gamle garde” slår til igen – udelukkende velkendte ansigter på U15 drenge trænerteamet – Jonas Dyhr, Christian Poulsen, Thomas Rudebeck, Jacob Albjerg, Poul Syberg, Kasper Kildelund og Kim Olsen vil alle være tilknyttet den store U15 drengegruppe, der er i GOG.
Det forventes, at der bliver 3-4 hold på denne årgang, som de erfarne trænere skal prøve at holde styr på.
Kontakt Jonas Dyhr for mere info: 24 59 92 87

U15 Piger

Her er vi superglade for, at Ida Dyhr kommer til at stå i spidsen for U15 pigernes førstehold, med god og kyndig hjælp fra sidste års trænerteam, Mathias Frederiksen og Lotte Nygaard. Desuden samler de tre trænere hele truppen frem mod sommerferien og har ansvaret for alle U15 pigehold, mens der arbejdes på at finde de sidste personer, der skal hjælpe med omkring de mange piger.
Der forventes at være 3 U15 pigehold til den kommende sæson.
Kontakt Ida Dyhr for mere info: 28 72 21 41

Vi er utroligt glad for at kunne præsentere hele dette store team af børnetrænere, og vi ser frem til en forrygende sæson for alle vores børnehold

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner