TRÆNERDUO FORLÆNGER FOR JBK 🫱🏼‍🫲🏻

Jyderup Boldklub
13. jan. 2024

TRÆNERDUO FORLÆNGER FOR JBK 

Vi har allerede forkælet med to forlængelser i den her uge, men nu bliver fredagen også lige dét bedre.

Klubbens bedste herrehold kan nemlig glæde sig over at cheftræner Sami Johansen og assistenttræner Kenneth Lehmann har forlænget deres aftaler med hhv. to og et år.

Begge er JBK mænd helt ind til benet og derfor er vi rigtig glade for at de stadig skal stå i spidsen for JBK’s bedste herrehold i fremtiden.

Sami siger om forlængelsen:

“Jeg elsker at være en del af Jyderup Boldklub og det fællesskab vi har . Vi har rigtig rigtig mange unge spillere, som er på vej et godt sted hen, og jeg glæder mig helt vildt til at hjælpe dem på vej det skal de rutinerede spillere selvfølgelig også hjælpe med. Der er et generationsskifte på vej, og jeg vil gerne være med til at få det hele til at spille både på og udenfor banen.”

Lehmann fortsætter:

“Jeg er super glad for at vi (Sami, Sander og jeg) kan fortsætte vores samarbejde. Dette er min klub og jeg synes det er fedt og arbejde med den store gruppe af unge drenge, som elsker og spille fodbold!
Vi ses på Vestsjællands smukkeste stadion!”

Formand Marthine Dahl har også knyttet en kommentar til forlængelsen:

“Da jeg for et halvt år siden skrev under på kontrakten med Sami om jobbet som cheftræner for herresenior, så var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at det var det rigtige valg.

Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl, da vi denne gang satte underskrifterne. Alle der kender Sami ved at han er passioneret, dedikeret, empatisk og hans hjerte banker for Jyderup Boldklub. Han er fodboldfagligt et kæmpe aktiv. Spillerne er utrolig glade for Sami, og det er tydeligt, at han ser hver enkelt spiller og lige præcis deres kompetence.

Sami har en vision for herresenior som strækker sig langt ind i de næste par år, og den kan jeg og bestyrelsen kun støtte op om, og derfor var det rigtige også at signe Sami de næste 2 år. Jeg glæder mig til at se Sami`s plan folde sig ud.

Jeg er også meget stolt af og glad for, at Kenneth Lehmann tager endnu et år som assistenttræner for herresenior.
Kenneth har stort set altid slået sine folder i Jyderup Boldklub. Både som spiller, men også som træner og derfor ligger JBK også hans hjerte meget nært. Han har en kæmpe fodboldviden og faglighed, og hans dedikation skinner igennem. Han brænder virkelig for det. Alle ved, at Kenneth godt kan li´ at vinde – og det hersker der ingen tvivl om, når han går til opgaven – det er vigtigt, og spillerne kan spejle sig i det.

Sami og Kenneth er et fantastisk makkerpar – de supplerer hinanden formidabelt. Der er faglighed, passion, dedikation og masser af humor. De er begge vellidte og deres tilgang er inspirerende.

Jeg glæder mig til at se, hvad de kan udrette over de næste par år, og der er ingen tvivl om, at de bærer Jyderup Boldklubs ånd med ind i opgaven.
Jeg er meget, meget glad for, at det er en trænertrup, der har Jyderup Boldklubs DNA helt inde under huden, der skal udvikle seniorafdelingen de næste par år.”

God weekend og FORZA JBK 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner