​To unge bordtennisspillere på tur

HGI Bordtennis
10. jan. 2023

Hillerød GI Bordtennisklubs William F Beck og Albert Wolfsberg havde i weekenden snuppet bilen, og var drønet til Ribe i regnvejret, naturligvis for at spille bordtennis. 
 
Målet for turen var Kvicly Cup i Danmarks ældste by Ribe, hvor vores unge spillere deltog i singler i U21 A, samt både singler og doubler i såvel Junior A som Senior 1. 
 
Albert og William skriver efterfølgende: 
 
“Det var en god turnering med mange gode kampe, selvom vi først sluttede efter midnat første dag, og sent igen anden dag. 
Vi havde det sjovt, og synes det var en god tur til Ribe. 
Da stævnet 100% er en god turnering for alle niveauer, kan klubben evt. overveje at arrangere en klubtur til næste års Kvickly Cup”.
 
 
Af resultater fra stævnet kan nævnes: 
 
3. og 5. plads til henholdsvis William og Albert i Junior A Single, samt 3. plads i Double. 
William 3. plads i Senior 1 Single, og en 5. plads i Double til vores unge spillere efter et tæt nederlag til de senere tyske vindere Daniel Bitka og Niko Mattig (TTC Ramsharde Flensburg - 5/11,11/9,9/11,11/3,13/11). 


En stor tak til William og Albert for at levere billeder og materiale til denne klubnyhed, og for de mange opdateringer i klubbens Facebooktråd, så vi andre kunne følge med under stævnet. 


 
Se alle resultater fra Kvickly Cup Ribe HER. 
 
KOMMENDE STÆVNEMULIGHEDER FOR ALLE 
 
14. - 15. januar - I den kommende weekend spilles Østdanske Mesterskaber for Ungdom/Senior/Veteran med masser af Hillerød deltagere – Du kan også stadig nå at komme med hvis du tilmelder dig Drive-In, læs mere i invitationerne, og se hvilke Hillerød GI Bordtennisklub spillere der allerede er tilmeldt ØM Ungdom HER og ØM Senior/Veteran HER. 
 
28. Januar - Ungdomsstævne for nye og nyere ungdomsspillere på hjemmebane i egen hal. Se mere og tilmeld dig i kalenderaktiviteten HER. 
 
4. - 5. februar – Roskilde Cup, et stævne for ALLE vore spillere. Tilmeldingsfrist 22. januar via Bordtennisportalen. Find alle links i klubbens Excel ark HER. 
 
NYT SPILLER KLUBTØJ 
 
Vi glæder os over de mange der allerede har købt vores nye klubtøj som vi håber at du vil deltage i ude til stævnerne. 
Se det seje klubtøj HER. 


 
 
 
 
AF: Albert/William/Louis de Voss. 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner