​Tilmelding til påskecamp er åbnet! Kykkelikyyy!! 🐣🐤🛹

Big Heart Skateboarding
9. feb. 2024

Yeeeessss! Påsken nærmer sig og vi har gjort klar til at I kan komme og skate løs hele påskeferien!

Vi skal ikke puste æg, eller trille dem ned af ramperne, men lave nogle fede tricks ned af ramperne i stedet! Hvis man er ked af det kan man jo altid male sine hjul eller købe nogle nye gule! (Husk i får rabat i skateshopsne i KBH som medlemmer af foreningen).

Vi har indtil videre åbnet op for Copenhagen Skatepark (og Game) hvor vi kommer til at bruge Copenhagen skatepark primært, men Game som en ekstra lokation grundet det vilde stillads som blokerer halvdelen af Copenhagen skatepark det er til samme camp.

OBS OBS OBS! Vi er i gang med at lave en anden fed FLEX påskecamp setup for øvede elever hvor planen er at vi tager udenbys til andre fede parks! Mere info kommer når alt er klar parat til seeeesh!

Det kommer til at foregå d. 25-29 marts i U13 kl. 9-14 alle dage.

I kan tilmelde jer Copenhagen skatepark campen lige her: https://www.bigheartskateboarding.com/klub/big-heart-skateboarding/events/2898

Vi skriver ud så snart flex campen er åben for tilmelding!

Husk endelig at tilmelde jer i god tid for at sikre jer pladserne.


Har ikke mulighed for at deltage alle dage, men lyst til at deltage nogle af dagene så skriv til os og vi kan se hvad der er af muligheder.

Vi glæder os til at rulle gennem påskeferien med en masse af jer! Yiiharrrr!

Stort kram fra Simon, Mathias, Frederick, Bertil, Carlos, Peter & hele trænerteamet fra Stranges Skateboardskole & Big Heart Skateboarding foreningen

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner