Tilbageblik på sæsonen: Pokalsejr blev et perfekt punktum på en godkendt sæson

FIF Håndbold
12. maj. 2024

22 point og en 8. plads. 

Det blev resultatet for FIFs herrer i 1. division i den netop overståede sæson, der dog sluttede med en sejr over ligaholdet fra TMS Ringsted i Santander Cuppen og en plads i 1/8 finalen efter sommerferien. 

Selvom facit for sæsonen indfrier truppens egen målsætning, så havde cheftræner Nicolaj Jensen alligevel håbet, at slutte tættere på holdene længere oppe i tabellen. 

“Det blev en sæson, hvor de syv bedste hold pointmæssigt var langt foran os andre, og selvom jeg selvfølgelig er tilfreds med, at vi får en sikker placering midt i rækken, så havde jeg håbet, at vi kunne være lidt tættere på de syv hold foran os.”

Vandt de kampe der skulle vindes

Mens FIF holdet de foregående to sæsoner har drillet en række tophold, særligt på hjemmebane, så var der i denne sæson lidt længere

mellem de helt store resultater. 

Til gengæld har holdet i år været bedre til at præstere, når de skulle tage favoritværdigheden på sig, og det tager Nicolaj Jensen med ind i næste sæson. 

“Udover vores udesejr mod TSØ og en uafgjort mod Skive, så fik vi ikke nogle af de her “ekstra” point, vi tidligere har været dygtige til at få. Men vi viste i år, at vi kunne få de point, vi skulle, mod dem der ender under os, hvor det blev til 19 ud af 22 mulige point, og det synes jeg er utroligt positivt.” 

Arbejdes videre med truppen

Nu er truppen tilbage efter en kort pause og træner på fuld kraft frem mod sommerferien. Igen til næste sæson bliver der mange velkendte spillere i truppen, der samtidig suppleres med nye, unge kræfter.

“Vi er glade for, at vi igen kan holde på mange centrale spillere, der udfylder store roller både på og uden for banen. Og så glæder vi os til endnu en gang at sende nye, unge spillere i aktion i 1. division, som vi er sikre på, nok skal hjælpe os til at indfri vores målsætninger for den kommende sæson.”

I den forgangne sæson blev der givet debut til fem spillere fra klubbens U17 og U19 hold. Det drejer sig om Karl Albert, William Andersen, Mads Eiberg Jørgensen, Emil Jensen og Jonas Nielsen. 

Slutteligt skal der fra trænerteamet og holdet lyde en stor tak til sponsorer og supportere for den store opbakning til holdet gennem hele sæsonen. 

"Vi har igen i år oplevet en helt fantastisk støtte til holdet både i hverdagen i Frederiksberg Hallen, men også til vores hjemmekampe. Det kulminerede i kampen mod TMS Ringsted, som vel nok var den flotteste kulisse, jeg har set i min tid i FIF. Vi er derfor også glade for, at vi kan give både sponsorer og tilskuere lidt igen, ved igen at skulle spille 1. division og nu også stå i 1/8 finalen i pokalturneringen," siger Nicolaj Jensen. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner