‘The Perfect Weekend’ for fodboldakademiet

Akademisk Boldklub
22. apr. 2024

Smilet hos trænere, spillere, holdledere og akademiledelsen må være stort på en ellers grå mandag.

I weekenden opnåede de det, der ellers kun sker ganske sjældent; The Perfect Weekend. The perfect weekend dækker over at de fem ældste akademihold gjorde rent bord i weekendens kampe og tog fem sejre af fem mulige. En vildt flot præstation for en klub som AB, der langt fra opererer med det største budget blandt de mange konkurrerende klubber. Weekendens resultater var som følger:

 

  • U13, Nykøbing FC-AB 1-2 
  • U14, AB-Holbæk B&I 4-1
  • U15, AB-Greve 2-1
  • U17, Hvidovre-AB 0-4
  • U19, Hvidovre-AB 1-4

Akademi-holdene er generelt i en rigtig god form, og det var da også vældig tæt på at også sidste weekend blev en perfekt en af slagsen. Fire sejre og en enkelt uafgjort blev det til, og det samlede regnskab for de seneste to uger er således ni sejre og en uafgjort af 10 mulige kampe.

Vi fangede akademichef, Simon Ervolder Andresen, til en kort kommentar om, hvorfor det går så godt på akademiet lige for tiden. Til det svarer han: "De gode resultater er et biprodukt af flotte præstationer, som udelukkende kommer på baggrund af, at vi har voldsomt gode trænere og spillere, som hver eneste dag arbejder stenhårdt for at udvikle sig selv, holdet og miljøet på akademiet i AB. Tænk, hvor gode vi kunne være, hvis vi ikke havde et af de laveste budgetter ift. vores indrangering". 

Vi glæder os allerede til den kommende weekend, der bl.a. byder på hjemmekampe mod Hobro IK for vores U17 og U19. Kig gerne forbi Skovdiget på lørdag og følg med i både de to kampe og de mange andre aktiviteter.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner