Tak for den frivillige hjælp

Odense Ishockey Klub
20. apr. 2023

Kære alle i OIK 

 Så blev de sidste 2 cup’s afviklet, og vi kan gå på en velfortjent ferie.

 

Odense Cup som er for U11 hold blev afviklet d. 1. - 2. april. Her var der 7 hold tilmeldt i hver række, som tilsammen gav 42 kampe over weekenden.

 

Odense Open (det gamle Old Boys DM) blev lanceret og der var her kæmpe opbakning (C rækken udsolgt på 20 timer og 5 på venteliste). Der blev spillet i en A-, en B- og 2 C-rækker. I A og B var der tilmeldt 12 hold i alt, som spillede fra fredag middag til lørdag tidlig eftermiddag med samlet 30 kampe. Lørdag eftermiddag mødte der 10 nye hold ind til C rækken, som spillede til sidst på eftermiddagen søndag. Her skulle der 25 kampe til for at finde en vinder.

 

Disse 2 stævner kunne ikke have været afviklet uden en masse frivillige hænder. Ved Odense Cup er det forældre som skal bemande alle posterne i køkken, klubrum, boksvagt osv.

Når det kommer til Odense Open, som er en stor del af OIK, og har været afviklet i 20+ år (hvem kan huske det første ?, så hører jeg gerne om det), så har vi ikke en masse forældre der skal besætte vagterne. Her er vi endnu mere afhængige af frivillige fra hele klubben.

 

Til begge cup’s har der også været rigtig mange dommere inde over. Sammen med bokspersonalet, har de fået afviklet kampene inden for tidsrammerne, så vi igen kan sige at vi har afviklet ikke mindre end 97 kampe med kun en håndfuld kampe som er blevet 1-2 minutter forsinket. Vi hører ofte fra deltagende hold at det er dejligt at vi altid spiller til tiden.

 

Begge cup’s er igen blevet afviklet til stor tilfredshed for alle de tilmeldte hold, de er faktisk rigtig glade for at komme her. Det har alle de frivillige, forældre som øvrige en stor andel i, da det er jer som de møder.

 

Derfor vil bestyrelsen og stævneledelsen gerne sige MANGE TAK fordi i vil hjælpe os med at afvikle disse cup’s.

 

RIGTIG GOD SOMMER

 

Hilsen Bestyrelsen og Stævneledelsen

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner