Tag varmt tøj og madpakke med!

Akademisk Boldklub
8. jan. 2024
  • Som du måske læste i vores hovedformands jule- og nytårshilsen, arbejder vi løbende med at udskifte og optimere forskellige dele af vores hal og udendørsfaciliteter i Bagsværd.
    Allerdybest nede i hallen findes det store ventilatoranlæg, der sørger for varme til den enorme hal. Hele det anlæg er i årets første uge blevet udskiftet til et langt mere energibesparende et af slagsen, der kommer til at spare klubben mange penge i fremtiden. Der har dog været et par udfordringer med det gamle anlæg fra hallens opførelse i 1965, som gør, at anlægget først er helt oppe i omdrejninger om et par dage. Der er en smule varme på, men for en sikkerheds skyld anbefaler vi, at du finder dit langærmede sportstøj frem når du skal spille håndbold, fodbold, tennis eller cricket i hallen.
    Fun fact: det gamle anlæg var nødt til at blive skåret i 8 mindre dele, da det skulle afmonteres. Det blev i 1960'erne sat ind i anlægget inden der kom tag på.

  • AB Sportscafé er desværre nødt til at holde lukket grundet udfordringer med kloakken. Husk derfor at tage den snack, du ville have købt i caféen, med hjemmefra.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner