​🌟 Tag med Rejseholdet på en fed tur til Streetdome i Haderslev! 🛹 23-24 Marts!

Big Heart Skateboarding
7. feb. 2024

Gør dig klar til en sjov weekend fuld af skateboarding, venskab og sjov når rejseholdet tager på tur til den fantastiske Streetdome i Haderslev!

Hvornår?
Pak dine tasker, vi drager afsted fra København H: 11:56 og ankommer til Haderslev busstation kl. 14:44, klar til at indtage Streetdome med storm. Med både indendørs og udendørs arealer (vejret tilladende) får du masser af plads til at udforske og udfordre dine skate-færdigheder.

Overnatning med Stil
Glem alt om kedelige hotelværelser; vi overnatter i Streetdome’s opvarmede lounge! Medbring dit liggeunderlag og sovepose for en hyggelig overnatning, sammen allesammen.

Alt Inkluderet
Turen inkluderer togrejse, aftensmad, morgenmad, og snacks til hjemturen. Alt, du skal bekymre dig om, er at medbringe din frokost/snacks til turen mod Streetdome samt din urokkelige skate-ånd!

Tidsplan:

  • Ud: Afgang fra Kbh h. 11:56 - Ankomst Haderslev busstation 14:44
  • Hjem: Afgang fra Haderslev busstation 14:05 - Ankomst Kbh h. 17:02

Dette er den perfekte mulighed for at fordybe dig i prøve en ny skaterpark, give den gas en hel weekend, lære fra vores trænere og andre - og ikke mindst, skabe minder for livet med Big Heart Skateboarding-familien. Vi kan næsten ikke vente på at skulle afsted sammen!

Tilmeld dig nu!
Pladserne er begrænsede, så sørg for at tilmelde dig hurtigt for at sikre din plads på denne enestående tur. Besøg vores hjemmeside for mere information og tilmelding.

I kan tilmelde lige her: https://www.bigheartskateboarding.com/klub/big-heart-skateboarding/events/2884

Varme skatehilsner
Rejseholdet & Big Heart Skateboarding foreningen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner