Sydbank Hørsholm er ny hovedsponsor i 79ers!

Hørsholm 79ers Basketball
8. maj. 2024

Vi er glade for at annoncere, at Hørsholm 79ers har indgået et spændende partnerskab med Sydbank Hørsholm som vores nye hovedsponsor. Dette partnerskab markerer et nyt og spændende kapitel for vores klub, og vi ser frem til at arbejde tæt sammen med Sydbank Hørsholm for at styrke klubbens arbejde med vores mange unge medlemmer og støtte udviklingen af basketballsporten i Hørsholm og omegn.

Som en af Danmarks førende banker er Sydbank kendt for deres engagement i lokalsamfundet og deres støtte til sporten på alle niveauer. Vi er begejstrede for at have dem med ombord og ser frem til samarbejdet.

Sydbanks filialchef i Hørsholm Sanne Moch udtaler: "Tak for muligheden for at være jeres hovedsponsor. Vi ser frem til et fantastisk partnerskab, hvor vi sammen kan skabe en lys fremtid for basketball i Hørsholm og støtte op om ungdommen og udviklingen af spillere."

Vi vil gerne takke Sydbank Hørsholm for deres tillid og støtte til Hørsholm 79ers samt vores medlemmer og super engagerede ildsjæle, der løfter klubben hver eneste dag og bidrager til at gøre vores fællesskab så unikt og enestående, som det er.

Sammen med Sydbank Hørsholm ser vi frem til at fortsætte med at udvikle og styrke Hørsholm 79ers i retning af igen at blive en fremtrædende kraft inden for dansk basketball.

Sydbank Hørsholm

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner