Superliga kampe og adgang til Dansborghallen

Hvidovre IF - Håndbold
8. aug. 2023

Der er nok ikke nogle, som ikke ved at Hvidovre IF fodbold er kommet i Superligaen :-). På de dage, der afvikles superligakamp på Stadion har det betydning for vores adgangsforhold til Dansborghallen.

Ved HIF’s hjemmebanekampe i Superligaen på Hvidovre Stadion vil Sollentuna Allé blive lukket. Der vil blive opsat hegn forskellige steder (se de gule streger i tegningen). De opsættes om morgen og nedtages om aftenen efter kamp. Dette gøres for at adskille udeholdenes tilskuere fra hjemmeholdets tilskuere.

 

Indtil videre er der hjemmebanekampe i dagene  fredag d. 18. august og søndag d.  27. august. Videre i fremtiden måske søndag 17. september, søndag d. 1. oktober, søndag d. 22. oktober, søndag d. 5. november, søndag d. 26. november, men vides ikke præcist endnu...

Vi vil prøve og give jer besked om det, da vi jo nok har mange kampe som bliver påvirket, men hold jer også meget gerne selv orienteret.    

Der kan til orientering ved afspærringen IKKE parkeres ved skolen eller hallen. Her vil det være parkeringen ved Frihedens Station, som er tættest på.

 

For adgang til hallen kommer der til at være en gå-sti fra Hvidovrevej og hen til hal-døren. Alternativt kan man få adgang fra Idrætsvej og gå ind på ”skoleområdet” langs hækken ved togbane-anlægget og ind ved fodboldbanen. Herefter kan man så gå ind i hallen ved ”bagindgangen”.

Se vedhæftede billed, hvor de røde streger er stier, cykler kan stadig parkeres foran Dansborghal og man kan sætte sin cykel på bagsiden af Dansborghallen også. 

Vi håber på det går ok, men vi hører gerne fra jer, omkring hvordan det forløber, så vi kan give det videre til Hvidovre kommune, så der kan rettes op på evt. problemer. 

Til trænere og ledere; vi er også opmærksomme på at der kommer udfordringer omkring modstanderhold,. når turnering går i gang. 

Som bestyrelse vil vi prøve at orientere modstandere også, når vi kommer dertil, hvis i selv planlægger kampe (evt. træningskampe, pokalkampe), så orienter venligst modstander, hvis det er på en dag med superligakamp.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner