Støt ASV med 10 øre pr. liter brændstof via OK

Aarhus Studenternes Volleyballforening
3. feb. 2024

Tank din bil ved en OK tankstation, så støtter OK ASV med 10 øre pr. liter brændstof!

Vi har indgået en aftale med OK, så du kan støtte ASV, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte ASV – OK betaler hele beløbet.

 

Du støtter vores ASV med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får ASV en ekstra bonus på 200 kr. 

 

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. Indtil 31. maj 2024 giver OK 10 øre pr. liter, hvis du tanker med appen. Se mere om hvordan du gør her: www.ok.dk/privat/ok-og-sporten/stoet-sporten. Når du skal vælge hvilken klub, du vil støtte, så søg efter "ASV - Aarhus Studenternes Volleyballklub".

 

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Århus Studenternes Volleyballklub nu. Og så sørger de for at ændre det.

 

Støt ekstra med OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til ASV. Med el fra OK kan du støtte med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Natascha Winther Olsen på 28968020 eller asv@asv.dk.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner