sponsoraftale med OK

Jyderup Boldklub
13. okt. 2020

Støt , hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte os , hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores fodboldklub  – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub  med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub  en ekstra bonus på 200 kr.  

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte  nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El


Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores fodboldklub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub  med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. 

Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner