Social minilejr med kamptræning på Vestegnen

HGI Bordtennis
28. aug. 2023

Sportschef Ola Lindberg havde indkaldt til flere dages Hillerød GI Bordtennis minilejr med indbygget kamptræning på Vestegnen, og der blev hygget, trænet og spillet kampe i stor stil. 
 
I dagene 25. - 27. august var en lang række Hillerød spillere og trænere samlet for at blive klare til den nye sæson, som byder på masser af spændende udfordringer for alle. 

 
Ud over deltagerne på minilejren tilstødte flere andre HGI-spillere til stævnet på Vestegnen, hvor de også deltog i hygge og kamptræning både lørdag og søndag. Her var det skønt at se hvordan klubånden fra sidste sæson var intakt, og at alle stortrivedes på tværs af aldersgrupper og niveau. 
 
Allerede i den kommende weekend er der igen stævne, denne gang i Hvidovre, læs mere om tilmeldingsfristen nu på onsdag nederst i denne klubnyhed. 
 
Der var som altid oprettet en Facebooktråd for stævnet, som særligt Henrik Kragh bidrog til i stor stil med billeder og kommentarer lørdag. Derfor var det meget fortjent, at Jesper Jerslund udnævnte Henrik til ‘bedste journalist’ og overleverede en dejlig flaske rødvin - vi elsker dedikerede forældre og spillere! 

Fredag aften var der dømt social hygge og mad og drikke centralt i Hillerød, en succes der med garanti kan gentages senere på sæsonen.SE FLERE FOTOS FRA VESTEGNENS STÆVNE OG TRÆNINGSSAMLINGEN HER.
VI GLÆDER OS TIL FLERE KLUBOPLEVELSER I SÆSON 2023- 24     -     #BordtennisErSjovt
 
 
Se alle resultater fra Vestegnens stævne HER. 

 
KOMMENDE DANSKE STÆVNER: 
 
2. - 3. september Hvidovre Stævne (for ALLE niveauer og aldersgrp.)
Se alle links mm på klubbens Stævneside og i Excel arket:
HGI TILMELDTE 
TILMELDING SENEST 30. AUGUST HER. 
 
16. - 17. september Ama'r Open (ALLE) 
Tilmedling senest 10. september HER. 
 
13. - 15. oktober Aarhus Open SISU 
HGI TILMELDTE 

Traditionen tro vil klubben meget gerne drage samlet til Aarhus på klubtur, men da der i år mangler frivillige forældre til at turen vil kunne afvikles, ser det desværre ikke ud til at kunne lykkes. 
DERFOR: Er du som forælder frisk på at give en hånd med omkring det praktiske på turen, bespisning af spillerne mv, samt at lægge bil til kørsel til/fra Aarhus, og mellem hal og overnatningssted derovre - SÅ KONTAKT HURTIGST MULIGT KASPER LOPHAVEN eller ANN HOLM - PÅ FORHÅND TAK! 
 
 
 
AF: Louis de Voss. 
 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner