🛹 Skate Eventyr med Rejseholdet i Hal12, Roskilde! 🌟

Big Heart Skateboarding
5. feb. 2024

Hej skatere!

Vi er super begejstrede for at meddele, at årets første rejseholds tur går til den fantastiske Hal12 i Roskilde! Gør jer klar til en dag fyldt med skateboarding, fællesskab og masser af sjov. 🎉

Hvornår?
Mærk kalenderen: Vi ruller ud fra København den 24 feb., med afgang kl. 11:47 og planlagt ankomst til Roskilde st. kl. 12:07. Efter en fantastisk dag fyldt med skating, tager vi hjem fra Roskilde St. kl. 17:52 og ankommer tilbage i København kl. 18:13.

Hvad kan du forvente?
Hal12 byder på et herligt areal, hvor du kan udfordre dig selv på trapper, rails, eurogaps, ledges og meget mere. Der er også banks og quarterpipes i forskellige størrelser og en fed bowl. Det bliver en dag med masser af muligheder for at øve nye tricks og hænge ud med dine skate-kammerater.

Hvad skal du medbringe?
Husk din frokost, snacks og drikkevarer til dagen samt skateboard og hjelm! Turen inkluderer togtransport og entré til Hal12, så det eneste du skal tænke på, er at have det sjovt og nyde dagen til fulde!

🚌 Rejseinfo:

  • Afgang fra Kbh: 11:47
  • Ankomst Roskilde st.: 12:07
  • Afgang Roskilde st.: 17:52
  • Ankomst Kbh: 18:13

Vi glæder os til at se jer alle til en uforglemmelig skate dag i Hal12! Lad os skabe nogle fantastiske minder sammen! 🌈🛹

Tilmelding og mere info:

For mere information og tilmelding, besøg vores hjemmeside: https://www.bigheartskateboarding.com/klub/big-heart-skateboarding/events/2885.

Varme Skate hilsner Rejseholdet & Big Heart Skateboarding foreningen

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner