September nyheder

Holbæk Red Devils
6. sep. 2023

Så fik vi startet efterårssæsonen op, dog med lidt udfordringer da Rockbæk skulle bruge vores bane og fælleden til koncert. Heldigvis fik vi hurtig hjælp fra kommunen med en nødløsning, så træningen blev flyttet til bjergmarken. 

Nu er holdene tilbage på egen bane og vi byder alle nye og nuværende spillere velkommen til klubben. 

Bestyrelsen er igen samlet efter sommerferien og vi arbejder i øjeblikket med følgende:

Vi har 3 sponsorer der rigtig gerne vil hjælpe os med hættetrøjer til jer spillere samt Beachflag der kan bruges ved stævner og arrangementer. Samtidig arbejder vi på at få sat folie på udstyr rummets vindue og forhåbentlig at få et offentligt skilt nede ved vejen, som viser hvor klubben ligger. 

Vi planlægger en månedlig kaffedag for forældre, imens de unge spiller. Her er mulighed for at møde bestyrelsesmedlemmer og andre forældre, stille spørgsmål og få en god snak. Det er altid dejligt at lære andre forældre at kende, især også for nye. Derudover er der et socialt arrangement på tegnebrættet - I vil høre nærmere.

Vintertræningen er endnu ikke på plads, der arbejdes med kommunen og de andre klubber i Holbæk om fordeling af kunstgræsbaner. Så snart vi ved mere, vil I blive informeret. Der trænes på egen bane til og med uge 42, derefter skal vi have en vinterbane. 

Når forårssæsonen går i gang, vil tilmelding, fælleskørsel osv. foregå på holdsport. Det er en god ide på Holdsport at slå notifikationer til, så I modtager mail eller sms ved nyheder.

Bestyrelsen har besluttet at vi også kører med nedsat/halvt kontingent i 2024. 

Der undersøges om der er mulighed for at sætte en lille tøjshop op online, så I har mulighed for at købe diverse tøj og ting der er klubrelateret. 

Christian fra DGI, som vi har et udviklingssamarbejde med igennem kommunen, har fulgt vores to hold til en træning. Han har kommet med nogle gode feedback, som vi i klubben vil arbejde videre med. Alle spillere, der deltog i træningen, har lavet en lille opgave, hvor de skulle placere byggeklodser, alt efter hvad de synes var vigtigt for dem kontra træning. Det bliver spændende at arbejde videre med.

Som I nok ved, blev der stemt for, at vi gik tilbage til klubbens oprindelige navn ved en generalforsamling. Vi har dog lidt udfordringer vedr. skift af klubnavn fra Nordvestsjællands amerikanske Football Club til det nye (gamle) navn Holbæk Red Devils. En del ændringer vil tage tid, men vi arbejder hurtigst muligt for at få ændrede navn på diverse platforme.

Vi ønsker til næste år at alle spillere i klubben kan deltage i Unity Camp hos Frederikssund Oaks. Hvis dette skal kunne lade sig gøre - at det bliver “gratis”, skal der samles penge ind. Dette kan gøre ved frivilligt arbejde eller lignende, hvor beløbet vil blive øremærket til UNITY CAMP. Bestyrelsen tænker tanker. 

- hilsner bestyrelsen


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner