SANDER FORLÆNGER FOR HELE 2024 🤝

Jyderup Boldklub
11. jan. 2024

SANDER FORLÆNGER FOR HELE 2024 

Nu nærmer sæsonopstarten sig med hastige skridt i JBK's herreseniorafdeling og vi kan i denne uge komme med lidt nye opdateringer angående trænerstaben.

Den første nyhed vi kan bringe, er at Frederik Sander har forlænget sin aftale og vil derfor også være en del af trænerstaben i hele 2024. Sander har sit primære fokusområde som målmandstræner og supplerer den almindelige træning, men som alle nok også har set (og hørt) så er han også en fast del af sidelinjen når kampene spilles, sammen med resten af trænerteamet.

Vi har fået en kommentar fra Sander om forlængelsen:

"Jeg er sindssygt glad for at være en del af JBK. Det er ikke en hemmelighed at Jyderup har en helt speciel plads i mit hjerte. Når jeg desværre ikke kan bidrage på grønsværen længere med den glaskrop jeg har, så er det helt fantastisk at kunne give videre til de målmænd vi har i truppen og generelt bidrage med en masse passion, som forhåbentlig smitter af til resten af spillertruppen. Jeg tror i hvert fald ikke at der er nogen der tvivler på, hvor meget jeg elsker klubben og hvor meget det betyder for mig at være en del af den stadig. Vi går en spændende tid i møde med en spændende ung spillertrup med en masse lokale gutter, som elsker at repræsentere byens hold. Så jeg er meget fortrøstningsfuld for fremtiden og håber vi i første omgang kan etablere os i Serie 2 og sikre en sæson mere her, for det synes jeg vi er gode nok til"

Formand Marthine Dahl siger om forlængelsen:

”Jeg er simpelthen så glad for, at Frederik har valgt at forlænge sin kontrakt med JBK. Man kan virkelig mærke Frederiks engagement og store passion for klubben. Det skinner igennem alt hvad han laver i og for JBK. Det sætter jeg virkelig stor pris på.
Frederik var et kæmpe aktiv for klubben og holdet, da han var spiller – og jeg er taknemmelig og glad over, at vi stadig har glæde af Frederiks meritter selvom fodboldkarrieren er stoppet.
Frederik passer helt perfekt ind i vores trænerteam. Han bidrager med så meget på sidelinjen, men også som sparringspartner både til resten af trænerteamet, men også til mig. Det er jeg meget taknemmelig over.”

Sander og resten af trænergruppen har allerede haft de første trænermøder og er klar til opstart den 10. februar sammen med hele spillertruppen.

FORZA JBK 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner