Sæsonstart 2024

Varde Stand Up Paddle Klub
25. mar. 2024

Sæsonen 2024 står for døren.

Lyset og den begyndende varme betyder at vi lige så stille skal til i gang med en ny og lovende sæson.

Nyt i år

Sæsonen 2024 byder på en ny form for introhold. Hvad betyder det for jer som eksisterende medlemmer, spørger i jer nok jer selvom?

Med de nye introforløb, kommer der nye krav til frigivelse, nye forventninger til hvad man skal kunne som medlem af Varde Stand Up Paddle Klub.

MEN bare roligt, alle medlemmer burde kunne opfylde de nye krav, da de matcher de øvelser som alle gik igennem i forbindelse med deres introer før i tiden. Alle medlemmer er derfor inviteret til genfrigivelse, genfrigivelsen er allerede lagt op i kalenderen og det er det muligt at tilmelde sig den her.

Hvis man ikke kan denne dag, vil det være muligt at hoppe med på introforløbene som afvikles i maj og juni, disse datoer vil også bliver lagt i foreningens kalender.

Aktiviteter i 2024

OnsdagsSUP

Vi har igen i år fælles aktiviteter hver uge, dette betyder at vi forsætter med onsdagssejlads, onsdagene kan ændre sig alt efter hvilken instruktør som er ansvarlig, så det er vigtigt at holde sig opdateret på holdsport for at se programmet og hvor vi padler.

SøndagsSUP

Afvikles som en fælles tur på vandet, dvs. der er ikke nogle ansvarlige instruktører som står for dagen, men vi er alle ansvarlige for hinanden på dagen. dvs. er du tilmeldt vil der være andre medlemmer som forventer at du dukker op til søndagens tur på åen.

I skal være opmærksomme på at søndagsSUP, fra tid til anden vil være afløst andre aktiviteter, fks. Danmark Padler, Summer SUP på Varde å og vores klubture rundt omkring i det danske land.

Klubture   

Instruktørgruppen har planlagt og fordelt en masse klubturer imellem sig, og der er en bred palette af oplevelser planlagt for det kommende år. Der er mulighed for at komme en tur til Silkeborg, en weekendtur med oppakning og shelter-overnatning, en tur fra Karlsgårde og til de Hvide Mænd i Esbjerg, og mange mange flere.

Der bliver også løbende udbudt Yoga hold med Pia, så hold øje med kalenderen.

Andre ture 

For uden vores egne ture så er det mange gode muligheder for at komme på vandet, SUP-to-the-beach i Holstebro, SUP touren med fire forskellige stop, Tout de gudenåen og SUP event i forbindelse med VM i København.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner