Reception markerede officiel åbning af padelanlæg

Akademisk Boldklub
29. sep. 2023

Torsdag d. 28. september var der åbningsreception på det nye padelanlæg, der er skabt i samarbejde mellem AB og Racket Club.

Til receptionen havde Racket Club medbragt spillere fra deres U25 akademi, der gav den gas på et par af banerne. Imens der blev flugtet bolde på tværs af nettene på banerne, var AB og Racket Club vært for en hyggelig stund med sportsdrikke og taler.

Taler med udsigt til AB-hallen

ABs hovedformand Ulrik Rasch bød velkommen til de fremmødte og takkede bl.a. Gladsaxe Kommune og Racket Club for samarbejdet siden slutningen af 2020, hvor ideen til et padelanlæg på anlægget blev født. Formanden udtrykte glæden ved endelig at kunne byde folk velkommen på anlægget og understregede, at AB som forening kommer til at stå stærkere i fremtiden med den nye sportsgren på anlægget. Håbet er, at mange mennesker vil besøge vores anlæg hvert år, og forhåbentlig bliver inspireret af også at dyrke vores andre sportsgrene og mærke den sociale stemning vi har på anlægget.

Jacob Østergaard, CEO og grundlægger af Racket Club, udtrykte stor taknemmelighed for Racket Clubs mulighed for at arbejde sammen med en stor foreningsklub som AB. Netop foreningslivet er et hovedfokus fra Racket Club, der gerne vil skabe et samlingspunkt for folk omkring padel, i stil med det foreningsliv der findes i mange traditionelle sportsklubber. Det er planen at der skal etableres et loungeområde i forbindelse med anlægget i Bagsværd, som er en vigtig del af det sociale aspekt i at spille padel.

Hovedformand i AB, Ulrik Rasch spillede double med Christina Rittig Falkberg
fra Gladsaxe Kommune. Doublen fik yderligere hjælp af Christinas datter.

Til slut satte formand for fritids- og idrætsudvalget i Gladsaxe Kommune, Christina Rittig Falkberg, et par ord på projektet set fra kommunens synspunkt. Her blev der udtrykt glæde over at kunne tilbyde borgere padel i en del af kommunen, som ikke tidligere har kunnet præsentere faciliteter i denne klasse. For kommunens side har det også været en udfordring at skulle balancere forholdet mellem en forening og en kommerciel partner, men processen har været givtig læring for alle parter, og slutresultatet er som bekendt endt med gode løsninger for alle tre parter.

Padelfaciliteterne på ABs anlæg er hermed åbne og kan bookes gennem Racket Club – vi glæder os til at se unge, ældre, dygtige og nybegyndere folde sig ud på de seks nye baner.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner