Player_slider

Klubnyheder

Ready for Tokyo - Verdensstjerner spiller i Royal Stage
HGI Bordtennis - 9. jul. 2021


Kom og send Jonathan Groth, Danmarks bedste bordtennisspiller, godt afsted til OL i Tokyo.

Bordtennis Danmark og Hillerød GI Bordtennis arrangerer OL forberedelsesturneringen ”Ready for Tokyo”.


Den 14. juli samles 6 spillere fra verdenstoppen i Royal Stage, for at fintune kampformen inden den største bordtennisbegivenhed i 5 år finder afsted, OL i Bordtennis, som begynder den 23. juli.

Det er en oplagt sommeraktivitet i Danmark for alle bordtennisinteresseret eller andre der vil opleve absolut topbordtennis på nært hold. Kampene starter hver time fra kl.14.00, med finale kl.18.00.


Der vil være gratis adgang for op til 200 tilskuere. Der skal dog kunne vises gyldigt coronapas for alle over 18+ år ved indgangen. For dem der ikke kan være tilstede i hallen, så kan alle dagens kampe ses live på TV kanalen Sport Live -  www.sport-live.dk.

Ved OL i bordtennis i Tokyo den 24.-30. juli lægger Danmark alle sine forhåbninger til en spiller, Jonathan Groth (VR 31).  Men i Hillerød hepper vi også på endnu en spiller, nemlig Ibrahima Diaw, SEN(VR71), som stiller op for Senegal og er ungdoms-elite træner i klubben.

Øvrige spillere er: Kanak Jha, USA (VR 30), Gionis Panagiotis, GRE (VR 49), Tobias Rasmussen, DEN (VR 201), Alberto Mino, ECU (VR77).

Landstræner Linus Mernsten fortæller: ”Vi forsøger med denne turnering, at få lidt OL atmosfære og kamptræning inden spillerne tager til Tokyo. Dette er et godt afbræk efter mange timer i træningslokalet, og kampene spilles på det officielle OL bord og med den officielle OL bold. Alle spillerne går efter at vinde, og vi håber at så mange tilskuere som muligt vil være med til at sende Jonathan Groth og de 3 andre OL deltagere godt afsted.”


Hillerød Bordtennis' formand Thomas Hjermind Jensen:” Vi har tidligere lavet samme setup for Bordtennis Danmark, som optakt til OL i Rio og VM i Budapest. Der er altid rigtig god stemning, når tilskuerne får lov til at være tæt på verdens stjernerne. Trods Corona, vil der være mulighed for gratis, at komme og se god bordtennis live. Kom gerne i god tid, hvis du vil være sikker på en af de 200 pladser. Og for dem som er mere trygge ved at følge med hjemmefra, viser TV Kanalen Sport-Live alle kampene live.  Alle 6 spillere spiller på verdensklasse niveau, så der bliver underholdende bordtennis hele dagen. Personligt glæder jeg mig til at se om USA´s Kanak Jha, kan være spilleren der kan booste bordtennispopulariteten i USA efter OL”.


Turneringsformatet: Der spilles bedst af 5 sæt på et bord. De 2 øverste seedede træder ind i semifinalen, de 4 øvrige spiller kvartfinaler. Der er kampstart hver time fra kl.14.00, med finale start kl. 18.00.

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub