Profil: Carl Henrik, CFC 60+

Copenhagen Floorball Club
21. nov. 2023

 Jeg plejede at dyrke noget motion i Avedøre, men det var alt for kedeligt. Min veninde Pia anbefalede floorball, så jeg tænkte jeg ville prøve det. Til første træning faldt jeg og slog mig, men alle hjalp mig op og var super søde ved mig. Floorball er dejligt, da man kan spille for at have det sjovt og være kompetitiv, men uden at det tager overhånd. Det er ingen katastrofe, hvis man kommer til at lave en fejl.

Det jeg bedst kan lide ved at gå til floorball hos Copenhagen Floorball Club, er den fantastiske stemning imellem spillerne. Flere af os deltager i 3.halvleg, efter træning, hvor man snakker på kryds og tværs. Det er dejligt at slutte en god træning af med at hygge og udveksle erfaringer med de andre spillere.

Mit bedste minde fra CFC er måske Julefrokosten sidste år. Den var kanon. Der er ofte hyggelige fællesarrangementer, som man kan deltage i. Et andet godt minde var, da vi var til floorball turnering i Helsingør Hallen.

Hvis du overvejer at starte til floorball hos CFC skal du være velkommen til at komme og prøve det. Vær åben over for folk, så er folk også åbne over for dig.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner