Pokaler til ildsjæle - og nyvalgt hovedbestyrelse i Lystrup IF

Lystrup Idrætsforening
20. maj. 2024

I den forløbne uge holdt den samlede idrætsforening Lystrup IF det årlige repræsentantskabsmøde på tværs af de 14 afdelinger. 

På dette årsmøde var der bl.a. gennemgang af året der gik og snak om planer samt visioner for fremtiden. Samtidig var der hæder til ledere/trænere. Det med uddeling af pokaler og jubiklumsnåle.

Følgende fik pokaler og hæder for en særlig stor indsats rundt om i afdelingerne: 

Fra venstre på fotoet er det: Lasse Elbrønd, Floorball-afdelingen, Jeppe Thastum, Håndbold, Christina Toxsværd, Håndbold, Michael Snerum, Løb-/Motion., Lasse Quitsgaard, Badminton, Kim Nielsen - 25 års ledergerning i Badminton-afd samt Arne Flarup - 10 år i hovedafdeling/daglig ledelse.

På mødet var der samtidig en stor tak for hæder til Niels Havvig, der trak sig tilbage som hovedformand efter en længere årrække på posten samt til Arne Flarup, der heller ikke ønskede genvalg til hovedbestyrelse/daglig ledelse.

Det betød nyvalg til posten som hovedformand i Lystrup IF til Jesper Olesen, mens Susanne Bisgaard Pedersen blev nyvalgt som økonomiansvarlig - begge har hidtil været suppleanter. Henrik Friis blev genvalgt til endnu en periode i daglig ledelse.

Jeppe Thastum og Signe Mosvad blev valgt som suppleanter.

Fra venstre: Jeppe Thastum, Jesper Olesen, Susanne Bisgaard Pedersen og Henrik Friis. På foto over de valgte til daglig ledelse mangler Signe Mosvad.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner