Player_slider

Klubnyheder

Pointstævnestart på lørdag - TILMELDING NU
HGI Bordtennis - 6. nov. 2021

Så er programmet lagt for sæsonens Pointstævne Events, og det starter med et brag, når HGI Hillerød Bordtennisklub lægger ud på hjemmebane på lørdag den 13. november - hvis ellers DU får tilmeldt dig ;-)

 
Det er vigtigt at du får tilmeldt dig, og deltager i disse events, hvis du er ny eller nyere ungdomsspiller som endnu ikke har den store kamperfaring ved de almindelige stævner. Spørg din træner til råds om det er noget for dig hvis du er det mindste i tvivl.  
 
Der er tale om en uformel og uforpligtende måde at spille kampe, og på den måde blive klar til at deltage i større stævner/klubture (gerne sideløbende med Pointstævnesæsonen). 
 
Pointstævnesæsonen består af 6 events hvor du vil møde, og få fællesskab med, spillere fra andre lokale klubber pt. Allerød BTK, Espergærde TTC, og Helsingør BTK. Der afholdes også runder i de øvrige klubber, og sæsonen sluttes af med en Superweekend i Valbyhallen, hvor du vil kunne dyste mod spillere fra alle de øvrige kredse i BTDK (BordtennisDanmark) ØST. 
 
LÆS alle detaljerne bl.a. omkring hvad du bedes oplyse ved tilmeldingen, på HGI Hillerød Bordtennisklubs Pointstævneside HER. 

Tilmeld dig HURTIGST MULIGT, og senest på torsdag (11/11) til Pointstævnekoordinator Birgitte Thais Christesen, så du er klar til 1. Runde på lørdag den 13. november kl. 9.00 i vores egen bordtennishal i Royal Stage Hillerød. 
 
Det er vigtigt med en hurtig tilmelding, da trænerne skal nå at niveauinddele deltagerne så det bliver sjovt at spille, og fordi klubben skal sikre, at der er indløst licens for dig som spiller. 

#BordtennisErSjovtAF: Louis de Voss

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1.284.000 andre og opret dig hos Holdsport