Ole og Hans Østdanske doublemestre

HGI Bordtennis
10. feb. 2019

Weekendens Østdanske Mesterskaber i Farum Arena endte succesfuldt for makkerparret Ole Vedfelt og Hans Laursen da de lørdag spillede sig til tops i Herre Klasse 7.

Hans og Ole kunne stolte vise deres guldmedaljer frem efter præmieoverrækkelsen i Hr Kl 7Det østdanske seniormesterskab afsluttede rækken af østdanske mesterskaber 2019 hvor der tidligere på året også er fundet mestre i 2-mandshold samt for ungdom og veteraner.

Ole og Hans i kamp under Dannebrog


Ud over at vinde i Hr Kl 7 double spillede Hans sig også i finalen i Hr Kl 7 single hvor det dog blev til et nederlag til Niels Erik Jacobsen fra Amager, men humøret var stadig i top da Hans modtog sin sølvmedalje.

Hans med sin "overmand" fra finalen, Niels fra Amager og bronzemedalje vinderne
Et hurtigt øjekast viste mange Hillerød repræsentanter i hallen lørdag eftermiddag


Søndag var det Morten Brammer Jensen og Lars Nørgaard der repræsenterede HGI Hillerød Bordtennisklub på podiet med deres flotte bronzemedaljer i Hr. Kl. 4 Double.

Smilende og glade bronzevindere, Morten og lars, ved præmieoverrækkelsen i Hr Kl 4 double

Også formandens kone Lene Hjermind Jensen havde taget kampen op i Dame Kl  3 hvor det blev til spændende lærepenge som Lene som altid modtog med højt humør.

Lene kæmpede med næb og klør i Dame Kl 3, mens Thomas spillede Hr Kl 1 på nabobanen

Alt i alt en weekend med en del Hillerød spillere der havde nogle gode og hyggelige timer i Farum, og hvor der blev spillet en masse fine kampe.

The Harslund Brothers, flotte repræsentanter for HGI Hillerød Bordtennisklub

Anders kæmpede mod tidligere Hillerød spiller Frank Gyldskov-Redke som søndag kom til tops i Hr. Elite
Kristian havde tilmeldt sig med X-makker i Hr Kl 3 double og spillede derfor sammen med Morten Sylvest, Haslev
Hans og Kristian i et roligt øjeblik under Hillerød fanen
Humøret er altid højt ved ØM, vi håber at endnu flere af vore spillere er friske på at stille op i 2020 #BordtennisErSjovt
Mette, som allerede havde det ene ben på vinterferie i Prag sammen med Celine som altid bakker op

Bordtennissportens altmuligmand Torsten Sejr Hansen var som altid på pletten og var med til at få arrangementet til at løbe rundt - en stor tak til Torsten og de øvrige frivillige for altid at stille op.

Torsten stillede sig som altid til rådighed hvor der var behov såvel ved dommerbord som på banerne

 
RESULTATER fra ØM Senior - se alle HER. 
 
NÆSTE STÆVNER - Vore seniorer kan sammen med alle vore ungdomsspillere komme til stævne igen når der inviteres til stort stævne for ALLE i Brøndbyhallen den 16. - 17. marts og lørdagen efter den 23. marts hvor OB inviterer til DM i Rating hvor alle også kan finde en ratingrække der passer til den enkeltes niveau.

POINTSTÆVNESPILLERE - kan også få rigtige stævnekampe i Egedals Forårs Cup den 9. - 10. marts

Er du i tvivl om hvordan du tilmelder dig så du kan komme med til stævnerne er der masser af hjælp at hente på vores stævneside.AF: Louis de Voss.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner