OIK indbyder til 4 skægge, intense og lærerige dage

Odense Ishockey Klub
12. okt. 2021

Ungdoms- og juniorspillere får muligheden for at træne ekstra i en del af ferien. Vi tilbyder istræninger tirsdag til fredag morgen og/eller aften. Vi har valgt at dele dagene op, så det ”kun” er aktiviteter på is.

Uanset alder er du velkommen til at træne på is 2 gange om dagen på de træninger der passer til din alder. Det kan være vi må justere grupperne lidt frem til søndag den 17.10. På isen er det Francois Landreville som instruerer, inspirerer og vejleder. Det vil være 4 dage, hvor teknisk træning er i fokus. Vi skal nok få mulighed for at introducere Francois yderligere for dig men her er hvad Francois’ arbejdsgiver, SOMANG HOCKEY, skriver om Landreville, som er ”VP Hockey & Director of Player Development”:

Widely regarded as one of the best development specialists, Francois has been with Somang since its very inception. He boasts over twenty-seven years of experience training NHL, AHL, CHL, and other elite players. François brings an extwnsive training career tonthe.mix that includes stints working with NHL, AHL.and élite players.. He has also trained elite players and coaches, the world over. His Somang camps are widely anticipated, around the globe.

Du kan læse mere på www.somanghockey.com. OIK forventer at der er masser af input til såvel landsholdsspillere, seniorspillere samt nye og øvede ungdomsspillere. Der vil være voksne, som kan oversætte. OIK-trænere opfordres stærkt til at være med på mindst aften-træningerne

______________________________________________________________________

Pris: 0 kr.

 

Tid: tirsdag 19.10. til fredag 22.10. i uge 42. Find din træningstid på OIK’s ugeplan.

 

Hvem? Piger og drenge fra seniorspillere til U9. Alle niveauer er velkomne. 60 tilmeldte men plads til en del flere.

 

Vilkår: Du får lidt hjælp i løbet af morgenen. Forældre må gerne hjælpe med skøjter på yngste hold om morgenen. Om aftenen er der hænder til at hjælpe

 

MÅLMÆND er MEGET velkomne. Husk at I har 2 selvstændige træninger med Albert Adamsen tirsdag og onsdag kl 12.45 – 13.45.

 

Medbring: hockey udstyr, madpakke eller mellemmåltid. Du må gerne handle i klubrummet EFTER din tidlige træning. Kristina holder åbent alle 4 dage.

 

Tilmelding:  kan ske frem til 17.10. kl 22.00 på oikshop.dk.

 

Spørgsmål? Rettes til Anders Holst på ah@oik.dk, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller andet.

 

Omklædningsrum: Vi sidder i 4 omklædningsrum og de SKAL tømmes hver dag efter dagens aktiviteter.

 

Mellem træningerne: Du kan ikke være i hallen fra morgen/formiddag til aften. Men du må gerne bruge klubrummet før eller efter din træning sammen med kammeraterne.

 

 

Vi glæder os!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner