OIK er i fuld gang!

Odense Ishockey Klub
26. aug. 2022

- af Anders Holst

Kære OIK’ere vi er 20 dage inde i sæsonen 2022/2023. Alle hold i OIK er kommet ud af startblokken på nær 2.division og OIK Hockeyskole. De følger med om kort tid (OIK hockeyskole sæsonstart 11.09 og 2.division onsdag 31.08.)

Begyndelsen af august betyder også hektik: forældremøder, spillermøder, sociale aktiviteter, opstart på is, praktiske forhold med leje af skab, slibeordninger og et møde med nye ansigter, hvis du er rykket op på ældre hold.

 

Holdledere: vi er ved at være på plads med holdleder-teams på de forskellige hold. Vi mangler dog stadig hænder på Talentliga og generelt kan der ofte bruges et ekstra sæt hænder for at holde højt aktivitetsniveau. Skulle du være interesseret, så kontakt OIK’s bestyrelse

 

Trænere: også her er vi næsten på plads. Den næste uge introducerer vi vores træner-teams her på hjemmesiden med lidt ord om hvem der er med, og hvad de skal bidrage med i kommende sæson. Også her er OIK altid på udkig efter folk, som vil være med til at præge den sportslige udvikling i OIK.

 

Materialegruppen: Skøjtesliber-teamet er i gang og har som altid travlt. Slibedage og –tider finder du ved sliberummet. Benyt den sliber, som du føler kan levere en slibning der passer til dit spil.

 

Klubrummet: Her har også været ude og annoncere efter hænder. OIK er stolte af klubrummet som socialt samlingssted og omdrejningspunkt for klubhverdagen. Støt  klubrummet og benyt muligheden for at få Klub OIK i bytte for at indgå i bemandingen af klubrummet.

 

Kontingent: Du skal selvsagt være meldt ind i OIK for at kunne spille turneringskampe eller for at træne. Lige nu bliver spillere flyttet til nye hold (og muligvis nye takster). På seniorholdene skal holdlederne være behjælpelige med at sikre at alle på holdlisten bliver meldt ind i august. Der er fortsat prøve-periode på 1 måned for ungdomsspillere inden indmeldelse. Indmeldelse sker via forsiden på www.oik.dk og du skal oprette en Conventus-profil inden du kan vælge hold og kontingent.

 

Bestyrelsen finder du på hjemmesiden under ”Organisation”. Sammensætningen er ikke opdateret, men du kan stadig række ud til de navne, som findes under bestyrelsen.

 

Sportsudvalget er ikke opdateret på oik’s hjemmeside. Udvalget består af Mathias Thinnesen, Lars Nielsen, Thomas Olesen, Casper Kragh og Anders Holst. Ansvarsområder: Kontrakter, trænerstab, brobygning mellem Talentliga og Bulldogs, opflytning/nedflytning af spillere, Rød tråd i spillerudvikling i OIK.

 

 

Som medlem skal du føle dig velkommen i Odense Ishockey Klub. Det samme gælder din familie. For at ishockey-hverdagen skal give mening, så skal du endelig spørge på dit hold, eller i din gruppe eller hos Sportsudvalget, hvis du er i tvivl.

 

God sæson til alle!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner