Odense Sommerhockey Camp ’22

Odense Ishockey Klub
24. jun. 2022

Sommerferien ligger lige rundt om hjørnet for en del af jer. Inden I drager ud i sommerlandet eller til udlandet, så får I lidt information om 31.07. til 05.08. i Odense.

 

·         Tilmelding er fortsat åben til hockeycampen. Men der er ikke mange pladser tilbage.

·         Grupperne på Odense Sommerhockeycamp afspejler ikke nødvendigvis sammensætningen af årgange til kommende sæson.

·         Uge 29, nærmere bestemt den 22.07., sender vi velkomstbrev, ugeprogram og trænernavne ud. Vi bruger den mail, som er brugt ved tilmelding. Programmer lægges også op på www.oik.dk samt deles på Facebook

·         Alle hold møder ind søndag den 31.07. fra morgen til lige over middag. Hvis I pga. ferie eller sygdom er forhindret i at møde op om søndagen, så skriv en mail til ah@oik.dk, således at vi ved at spilleren mangler.

·         Der tages holdbillede i begyndelsen af ugen og ligeledes prøves der T-shirt-størrelse i begyndelsen af ugen.

 

OIK’s kontor holder ferielukket fra 26.06. til 18.07., men send dit spørgsmål på mail, så vender vi tilbage i ferieperioden med svar.

 

God sommer til jer alle

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner