Odense Ishockey Klub ansætter Morten Kjølby som Sportschef!

Odense Ishockey Klub
3. mar. 2024

Vi er stolte af at præsentere Morten Kjølby som Sportschef i Odense Ishockey Klub. 

Morten er en af vores egne. Som nogle kan huske, har Morten en lang karriere som aktiv i OIK og har repræsenteret OIK på div ungdomslandshold. Da skøjterne blev lagt på hylden, startede han som træner i OIK, hvor han i et par sæsoner havde ansvaret for U17 og U20 med stor succes. 

Herefter fulgte et par sæsoner i Sverige, hvor Morten var cheftræner på Sollefteå J18 hold og ansvarlig for klubbens hockey gymnasium. I 2017 blev Morten headhuntet til at styrke Kinas ishockeyherrer til OL i Beijing 2022, i en rolle som Development Coach for HC Kunlun Red Stars. 

Efter et ophold i Spanien flyttede han til Canada, og blev ansat som Head Coach & General Manager for Cold Lake Aeros og den seneste sæson har han været General Manager/Head coach for Summerland Steam også i Canada. 

Sideløbende med sit job som Head Coach og General manager, har Morten taget flere træner uddannelser både i Sverige og Canada. 

Morten brænder for ishockeyen, udvikling af hockeymiljøet og ikke mindst menneskerne, spillerne, trænerne og lederne, det kombineret med et stort hjerte for Odense Ishockey Klub, gør at vi ser Morten som et rigtig godt match i forhold de værdier og ønsker for fremtiden vi har i OIK. 

Med ansættelsen af Morten, ønsker vi at fastholde den holistiske tilgang til ishockeysporten, der prioriterer både elitepræstationer og breddeniveauet. Det er for Morten og OIK vigtigt, at alle spillere får mulighed for at udvikle deres talenter, og opnå deres fulde potentiale inden for sporten. 

Vi ser frem til et spændende kapitel under Morten Kjølbys sportslige ledelse og er sikre på at vores fælles vision og engagement vil danne rammerne for en positiv udvikling af Odense Ishockey Klub. 

Morten tiltræder stillingen som Sportschef d.15.7.2024. Hjælp os med at byde Morten og hans forlovede Amy velkommen i OIK 

For yderligere information kontakt venligst: 

Mads Porsmose 

Bestyrelsesformand Odense Ishockey Klub 

formand@oik.dk

Pressemeddelelse OIK

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner