OBS manglende betalinger - hjælp os med at sikre vores lille oase for fremtiden!

Casa Bailar Studio
25. mar. 2024

Kære elever,

Det glæder os meget at se, at omkring 80 af jer deltager aktivt i holdsporten her på skolen. Jeres engagement og dedikation er virkelig noget, vi værdsætter dybt. Desværre må vi også erkende, at vi har haft små udfordringer med håndteringen af kontingenterne, og det har vi stor forståelse for, kan være frustrerende. Men alle fik deres penge enten betalt retur asap eller har fået en trukket pengene fra næste måned. Den udfordring bør være løst. 

Vi beklager dybt eventuelle besværligheder, I har oplevet med håndteringen af kontingenterne. Det er vigtigt for os at understrege, at det meste af tiden forløber problemfrit. Vi er som sagt opmærksomme på, at der har været nogle udfordringer. Og står derfor altid til rådighed vedr. spørgsmål. Men ellers kan I også altid læse om jeres abonnement her, hvis I skulle være i tvivl om jeres bindingsperiode m.m.!

Når det så er sagt, er der i denne måned desværre  konstateret det højeste antal elever nogensinde, som ikke har betalt deres kontingent. Hele 14 elever har ikke betalt, og det påvirker vores evne til at opretholde et velfungerende polemiljø her på skolen. Vi vil derfor gerne appellere til jer alle om at være med til at sikre, at vi kan fortsætte med at tilbyde kvalitetsundervisning, - underviser og faciliteter.

Vi forstår, at der kan opstå økonomiske udfordringer, og vi ønsker at være en støtte i sådanne situationer. Derfor opfordrer vi jer til at kontakte os på kontakt@casabailar.dk, hvis I oplever problemer med at betale jeres kontingent. Vi vil gøre vores bedste for at finde en løsning, så I kan fortsætte med at deltage.

Det er også vigtigt at påpege, at ifølge købeloven kræves det, at I skriftligt meddeler os, hvis I ønsker at opsige jeres abonnement. Dette skal gøres for at undgå eventuelle misforståelser eller fejl i fremtiden. Opsigelsen kan kun gives via mail: kontakt@casabailar.dk

Vi ønsker at fortsætte med at tilbyde jer den bedste oplevelse her på danseskolen, men det kræver samarbejde og forståelse fra alle parter. 

Vi vil derfor være mere stringent i håndteringen af kontingenterne fremover, da det ikke kun påvirker vores økonomi, men også vores evne til at drive skolen på en bæredygtig måde, der sikrer vores fremtid og evne til at fastholde instruktører og antal timer samt udbud af timer.

Hvis vi ikke modtager betaling for medlemskab, kan vi lukke og udelukke jer fra medlemskabet samt opkræve alle udeståender til betaling straks. Man vil blive opkrævet et rykkergebyr for manglende betaling. Prisen for rykkergebyr er 250 kr. pr. måned. Vi forbeholder sig ret til selvstændigt eller via en samarbejdspartner at opkræve det udestående beløb, et gebyr for rykning inkl. for sen betaling samt i yderste konsekvens at melde medlemmet til inkasso.

Endnu engang tak for jeres tålmodighed og forståelse. Vi ser frem til at fortsætte med at dyrke pole sammen med jer alle. Hjælp os med at sikre vores lille oase for fremtiden! 

Kh Mia og kontorteamet

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner