ØBG forlænger samhandelsaftale med SPORT 24

ØBG Silkeborg
28. feb. 2021

En ny samhandelsaftale er indgået med SPORT 24 for perioden 2021-2023. Aftalen betyder, at SPORT 24 i aftaleperioden står for klubbens tøjleverancer inden for mærker som Uhlsport, Kempa, Victor og Head, således hele klubben er dækket ind hvad angår sortiment.

Vi vil bl.a. gerne løfte kvaliteten og bredden i vores webshopløsninger i samarbejde med SPORT 24. Et af målene har også været at tilbyde en klubdragt-serie med mulighed for anvendelse på tværs af idrætsgrene for alle medlemmer. Begge dele er vi overbeviste om, at vi sammen med SPORT 24 kan få optimeret de kommende tre år. Er du tøjsponsor i ØBG, er det vigtigt, du benytter dig af vores aftale med SPORT 24.

 

Vi ser frem til et fortsat stærkt partnerskab med en lokal leverandør, som har et indgående kendskab til klubben. Som et led i den nye samhandelsaftale, bliver SPORT 24 Platinsponsor i ØBG Silkeborg.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner