ØBG Fitness åbner 26. feb. 2022 – og du kan tilmelde dig allerede nu

ØBG Silkeborg
1. feb. 2022

ØBG Fitness åbner nu

Vi er ved at være der, hvor vi snart kan invitere jer indenfor :-) Det nye fitnesscenter i ØBG Silkeborg åbner officielt lørdag 26. feb. Kl. 10.00. Måske er vi klar lidt før. Og så kan medlemmer af ØBG Fitness kigge forbi til en åben træning.

Er du til at træne ben i legpress-maskinen, eller er du mere til squat i stativet eller cardiotræning på løbebåndet? Ja det er helt op til dig. Du får alle muligheder i ØBG Fitness. Følg med på FB: ØBG Silkeborg Fitness & Insta: obgsilkeborgfitness

 

Kun 200 medlemmer

Vi starter med 200 medlemmer. Du skal derfor ikke vente længe med at melde dig ind. Du tilmelder dig via www.øbg.dk. Klik ind på afdelingen Fitness under ”Medlemskab”. Alternativt brug dette direkte link ØBG Fitness (halbooking.dk). Din betaling for oprettelse og 3 dage i februar debiteres betalingskortet med det samme.

Alle medlemmer får et personligt chipkort. Det må ikke deles. Du får adgang til fitnesscenteret, med dit navngivne chipkort, som udleveres efter aftale. Vigtigt: Brug altid dit eget chipkort ved indgang. Luk ikke andre ind med dit personlige chipkort.

 

God træning til en skarp pris

Du kan blive medlem til en skarp pris.

  • Fuldtid medlem 130 kr. / mdr.
  • ØBG medlem også fuldtid 99 kr. / mdr. (hvis du er med i ØBG i forvejen)
  • Early-bird træning før kl. 14.00 kun 89 kr. / mdr.


Betingelsen for ØBG prisen på 99 kr. er, at du er betalende medlem i en ØBG afdeling (inkl. FC Silkeborg), at du er træner eller bestyrelsesmedlem i klubben, eller at du er ØBG aktionær. Oplysningerne kontrolleres løbende.

Medlemskaber betales månedsvis forud. Opsigelse er løbende måned + 1 mdr.

Du kan holde pause. Når du vil træne igen, skal du genaktivere dit chipkort ved at betale online via hjemmesiden. Aktive medlemmer kan købe træningsadgang til fx familie og venner med et dagskort, men medlemmet skal selv være tilstede under hele træningen.

 

Sponsorat – var det noget for dig eller din virksomhed?

Det er muligt at blive sponsor af ØBG Fitness. Du bliver eksponeret i det nye fitnesslokale. Du kan også købe et sponsorat til 5.000 kr. Det giver adgang til 2 navngivne personer i 1 år. Kontakt Kim Sejdelin på formand@øbg.dk

 


Om ØBG Fitness

ØBG Fitness er etableret i det gamle caféområde Vulkanen og har videoovervågning. For at kunne tilmelde dig og benytte Fitness, skal du være fyldt 14 år. Åbningstider vil blive fra kl. 5.00 – 22.30 dagligt.

Al træning er på eget ansvar. Du kan få vejledning i træning i centret. Mere herom senere.

 

ØBG Silkeborg Fitness drives af et fitnessudvalg, som er etableret under ØBG Hovedforeningen. Udvalget sammensættes ved et årligt aktivitetsmøde for fitnessmedlemmer i marts måned. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til fitness@øbg.dk

 

God træning. Vi glæder os til at se dig :-)

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner